Singelflickans

Det kan vara smickrande, det kan vara vasst, det är alltid syniskt men mestadels bara knäppt.....

Vickans mailbox....

Publicerad 2009-12-28 08:25:28 i Allmänt

JA!! Det har återigen dykt upp ett spännande mail i boxen o denna gång blir det nog lite livat från frk Nilsens sida. Det är knäppbolaget som har Nivea/Loreál som kunder som har skickat detta:

...Sen så kommer det bli så att reseersättning inte längre kommer betalas ut av oss. Alla får skriva upp det på deklarationen istället som vanliga företag gör, så får ni tillbaka pengarna av skatteverket istället. Det är nämligen för många som inte skickar in kvitton på resor och bensin, vilket gör att Gunita själv får ta pengar ur egen ficka. Så har man inte råd att ligga ute med pengar för att resa till jobb på annan ort, så får man helt enkelt tacka nej och bara ta jobben som finns i sin hemort.
 
Hörs igen när jag vet mer om hur Malin gör med din lön!
 
Mvh
Madde


Ehhhhh.....menar kärringen på fullt allvar att de tror att det finns företag som låter de anställda dra TJÄNSTERESOR i deklarationen???????? Menar kärringen på fullt allvar att de tänker låta personal arbeta EN HEL MÅNAD med en jäkla massa mil för att sen i EFTERHAND säga att neee....vi skiter i milers, du får dra den i dekl. istället.....JAG hade tack o lov gjort min sista dag för denna sk. arbetsgivare men kommer det inte mil för nov och dec då blir det inte bara krig, då blir det hembesök det ska hon ha jävligt klart för sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vickan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela