Singelflickans

Det kan vara smickrande, det kan vara vasst, det är alltid syniskt men mestadels bara knäppt.....

dagens garv

Publicerad 2009-12-30 23:41:35 i Allmänt

SÅ JÄVLA BESVIKEN!! Köpte DVD:n ”Tiger Woods listar sina 18 bästa hål”. Och så upptäcker jag att den handlar om golf!

Tack Sahlin för de raderna!

09-sista timmar, part 1 jan-juni

Publicerad 2009-12-30 22:53:44 i Allmänt

Året går mot sitt slut, det börjar bli dax att knyta igen säcken för 2009.

Ja, bläddrar jag genom kalendern kan jag direkt konstatera att under januari hände inte ett skit! Jobbade alldeles för mycket den månaden o hade inte ens en liten pubrunda jag roade mig med o inget annat skoj heller för den delen. En god granne försvann visserligen under mystiska omständigheter. Kort o gott, januari får vi tillägna de som tycker att långtidssemestrar på massor med år är en jäkligt bra grej, vi andra som har bättre referensramar stannar kvar här hemma o lever vidare ;)

Fortsätter årets vandring mot Februari, det var en trevlig månad eftersom det retroaktiva bostadsbidraget ramlade in, vilket i sin tur genast omvandlades till 2 veckor Allinclusive för mig o ungarna i Turklandet. De kronor som blev kvar tog Robin och jag med oss till Riga o shoppade tills fötterna blödde (o ungen var hysterisk, TA MIG TILLBAKS TILL BÅTEN SNÄLLA) Hade även en kväll på Olearys med systeryster, tror det var ett jobbbesök från början, vad som hände sen vete gudarna, kvällar med sys ger misstänkta luckor.....

   

Vad hände då i mars? Inte ett skit, jag jobbade både vardagar o helger varenda vecka.... Avslutade sedan månaden med att bli uppsagd för att jag hade förhandlat till mig för hög lön. Vad jag lärde mig? Att aldrig mer löneförhandla utan att istället lägga på en timma extra på arbetsrapporten.....Hur kul det var på en skala veckorna innan vi skulle till Turklandet....NOLL VA!!!


Sen kom April och vi började månaden med att åka till Turkiet och Side. 2 fantastiska veckor, men visserligen stundtals jäkliga barn....gjorde massor med roliga utflykter, solade mig knallbrun o lyckades behålla den färgen till hösten! Fick årets första seriösa frieri, men tackade vänligt nej. Besiktade bilen med bättre resultat än förväntat och sen var den månaden redan slut!

                 

Maj var en helt händelsefattig månad den med, jobb...jobb...jobb... Det enda vi gjorde på hela månaden var en dagstripp till Gröna Lund

 

Juni kom och skolan slutade. Systerysterdotter tog studenten. Bästa minnet från den skivan? Jo när jag frågade ungen om jag skulle skicka upp en vintetra på flaket o hon tackade NEJ! Med gråten i halsen upplyste jag syrran om att DENNA UNGE ÄR INTE SLÄKT MED DIG O MIG, hon måste ha blivit förväxlad på BB..... La familia gjorde Liseberg med frk Karlsson. Grillfester....jo det blev det någon, med simglasögon????? Hade faktiskt en minutkort flirt en kväll nånstans under månaden, hoppla! Vad som hände? Åh ja la benen på ryggen o sprang som vanligt
La även ut en kontaktannons för exkexet på Fb, med tvetydigt resultat trots fantastiska referenser o kromat CV. Vad exkexet ansåg om det.......hmmm....
                                     

Sen kom ju midsommar.....partajade i Mosås.....Sabban dödade ett enormt akvarie....No more comments.....


               

Det var första halvan av året, imorgon kommer den sista, då blir det Royal Carabien, Riga, kräftskivor o Haloweenpartaj....
 

på bussen

Publicerad 2009-12-30 10:10:50 i Allmänt

7d6d7b813ac3047f0896a5a77bc9b2d9.png

Kolla varifrån!

Jaha, då sitter man här på bussprojektet, det här är INTE min grej. . .all cred till er som orkar gynna det kollektiva livet dagligen! Det är kallt som hvete idag, sabban o jag är i princip djupfrysta vid det här laget o jag skulle nästan kunna döda för en kopp kaffe. Hoppas dan blir mer än kort, jag vill hem till sängen igen.

Mornings!

Publicerad 2009-12-30 09:00:31 i Allmänt



Morrn allesammans. Sista jobbdagen både för detta år o denna vecka står för dörren. Idag ska fröken nippertippa o jag åka buss....det kan gå hur som helst....uppdaterar givet bloggen från fonen om vi hamnar helt på avvägar, typ Norrländska kusten.....Den som lever får se
Ha en underbar dag därute!

Snart är det dax igen.....

Publicerad 2009-12-29 23:10:00 i Allmänt

....för melodifestivalkarusellen




Dagens fråga, vilket år var det vi alla satt som fågelholkar med skägget i brevlådan o gång på gång frågade oss
VANN FINNARNA?????????????

lunch

Publicerad 2009-12-29 14:35:31 i Allmänt

5d6850d1f571d7131522e58a8b19c67d.png

Kolla varifrån!

Ja du robin då var det dax igen, el maco på mc!

tisdag

Publicerad 2009-12-29 10:02:07 i Allmänt

0-38edac4d49112ebb48c64b5385276371.png

Kolla varifrån!

Då var det dax för några arbetstimmar igen. Lånat farsans traktor igen, dörrarna har inte att stänga så jag fick låsa dom, behöver jag tillägga att det nu inte går att låsa upp o jag är inlåst i the car from hell. . .

att skaffa barn

Publicerad 2009-12-28 19:23:38 i Allmänt

Funderingar över varför vissa skaffar sig barn har många gånger ramlat genom skallen.

En del vill ha "nåt gulligt" då finns det ju hundvalpar o kattungar
En del vill ha en docka att klä på, då finns det DOCKOR
En del vill ha en liten söt flicka, får en pojk o målar hans naglar....då finns det lösnaglar man kan fixa o trixa med på sig själv
En del saknar vänner o pratar med sitt barn som det hade varit en polare, isället för att ringa jourhavande kompis o ta vuxensnacket med en annan VUXEN.

Ett barn är den ULTIMATA KÄRLEKSGÅVAN mellan en man o en kvinna
Ett barn är ett livslång (inte 18-årigt) ansvar
Ett barn är ett LIV
Det är DU som förälder som skapar detta liv och visar hur man lever det för att det ska bli bra....

Barn gör som vuxna....hur många gånger finns det de som glömmer det????

Så som du beter dig, kommer ditt barn sedan bete sig både som barn och vuxen, det är DET DU GÖR som barnet tror är rätt.
Ett barn är "tomt" från start, det är DU som fyller det med bra (eller dåliga) saker
Gör du fel, eller tar fel beslut kommer ditt barn tro det är rätt o leva sitt liv likadant.

blir så jäkla lack....

Publicerad 2009-12-28 18:15:59 i Allmänt




Senaste tiden har det här med vuxentjafs i familjer med barn varit på tapeten vid otal tillfällen.

OCH JAG BLIR SÅ JÄKLA LACK......

Vuxna kan bråka, tjafsa, ha världskrig hur mycket de vill MEN man blandar FANIMEJ inte in ungarna! De borde vara skottpengar på sådana människor.....

Jag har en kompis, hennes ex sedan över 15 år har tillbringat ALLA de 15 åren med att ställa till trassel. Jag vet inte hur många gånger han tutat i ungarna en massa dynga om deras mamma...Vem mår sämst av det tror ni, ungarna eller hon?

En annan kompis har träffat en ny kille, han har barn sedan tidigare. Nu får de höra av barnet "det är ju bara pappa som längtar efter mig när jag är hos mamma" JAHAJA, o vem har lurat i ungen att det är så tror ni???? KÄRRING!

En annan kompis separerade för en stund sen, där babblar både mamma o pappa skit om den andra till ungen stup i kvarten, behöver jag tala om att det barnet spårat ur duktigt.....Vems fel är det?

Det är jobbigt att gå isär, det finns de som aldrig någonsin blir sams igen o kan umgås normalt...DET är i sig sorgligt, alla behöver lära sig att bita ihop o gå vidare. MEN att prata via barnet/barnen, baktala ett barns mamma eller pappa inför ungen DET ÄR INTE OK!

Exkexet Stefan o jag har haft 375 miljoner världskrig genom åren, MINST. Vi kan säga både det ena o det andra om varandra till både vänner o bekanta när vi är riktigt oense. Det har hoppat ofantliga grodor ur käften på oss båda MEN inför Sabina är STEFAN VÄRLDENS BÄSTA PAPPA o ingenting annat! Samma gäller från hans sida.

SÅ...en uppmaning till de som inte alltid håller truten stängd när ungarna är i närheten, SÄTT DIG NER O FUNDERA ÖVER VAD DU GÖR MOT DITT BARN, sen kan du ju försöka komma på hur det du säger i sin tur skulle gynna dig...PUCKO!



Verkligheten är här!

Publicerad 2009-12-28 12:39:56 i Allmänt

och med den kom följande citat som jag givetvis anammar

säger inte att jag är snyggast ,bara att jag aldrig träffat nån som är snyggare.

Dagens agenda......

Publicerad 2009-12-28 12:38:19 i Allmänt

Blev lite sugen på nåt sött tidigare idag, så jag gick till affärn å köpte mej en spegel å nu ligger jag här i soffan med sockerkoma!!!!!!

Vickans mailbox....

Publicerad 2009-12-28 08:25:28 i Allmänt

JA!! Det har återigen dykt upp ett spännande mail i boxen o denna gång blir det nog lite livat från frk Nilsens sida. Det är knäppbolaget som har Nivea/Loreál som kunder som har skickat detta:

...Sen så kommer det bli så att reseersättning inte längre kommer betalas ut av oss. Alla får skriva upp det på deklarationen istället som vanliga företag gör, så får ni tillbaka pengarna av skatteverket istället. Det är nämligen för många som inte skickar in kvitton på resor och bensin, vilket gör att Gunita själv får ta pengar ur egen ficka. Så har man inte råd att ligga ute med pengar för att resa till jobb på annan ort, så får man helt enkelt tacka nej och bara ta jobben som finns i sin hemort.
 
Hörs igen när jag vet mer om hur Malin gör med din lön!
 
Mvh
Madde


Ehhhhh.....menar kärringen på fullt allvar att de tror att det finns företag som låter de anställda dra TJÄNSTERESOR i deklarationen???????? Menar kärringen på fullt allvar att de tänker låta personal arbeta EN HEL MÅNAD med en jäkla massa mil för att sen i EFTERHAND säga att neee....vi skiter i milers, du får dra den i dekl. istället.....JAG hade tack o lov gjort min sista dag för denna sk. arbetsgivare men kommer det inte mil för nov och dec då blir det inte bara krig, då blir det hembesök det ska hon ha jävligt klart för sig.

ja vi tjejer......

Publicerad 2009-12-27 22:46:28 i Allmänt

Ikväll har jag gjort en ny bekantskap, exkexets nya dejt...

Sorry brudar, nu hann en annan tjej före!

Exkexet skulle komma förbi då Sabban inte var riktigt bra, dejten köper inte riktigt det och vad gör en klok flicka då?

Jo, snor exkexets telefon för att sedan messa mig o fråga hur läget ser ut!

FLER SÅDANA TJEJER TACK!!!!!!

Hur menar du nu undrar säkert flera av er????????????

Jo men det är ju så här, vi tjejer har en jäkla förmåga att sitta misstänksamma o spekulera över ditt o datt alternativt skvallra o resonera om saker med våra tjejkompisar för att sedan inse att nån vidare information i frågan fick vi ju faktiskt inte alls....
Varför inte istället gå rakt på sak o fråga den som är inblandad rakt ut hur läget ligger till? Så jäkla besvärligt är faktiskt inte det!! OCH det var precis vad denna kloka kvinna gjorde.

Hon blev fundersam över vad exkexet gjorde hos mig då hon fått höra mitt o Sabbans namn till leda, isället för att sitta o fundera, går fröken igenom exkexets fon, o messar mig med en direkt fråga
Hej jag är NN, jag träffar S, han säger att Sabban är sjuk, stämmer det? Jag är lite fundersam över er relation och vill gärna träffa dig. osv

Jag förstår ju direkt att det tjejen egentligen undrar över är om vår tidigare parrelation är förbi eller ej. En rak fråga får ett rakt svar så jag svarar direkt....

SJÄLVKLART!! Gärna det, vi ses o tar en fika i veckan, S o jag har många år bakom oss o är väldigt bra kompisar men nåt känslomässigt tingeltangel existerar inte så du har inget att oroa dig för.

RESULATAT...exkexet nya tjej kan  sova lugnt även inatt och problemet är löst, voila!

HUR SVÅRT VAR DET??????????

Ni tjejer som fortfarande sitter o bara spekulerar dynga, skaffa er lite stake o lär er av detta!

Nyår.....

Publicerad 2009-12-27 20:43:10 i Allmänt

Julveckan lider mot sitt slut o nyårsveckan tar sin början med allt som ska fixas o trixas där!

Nyårsmiddagsbjudningen i da haus ska planeras o maten ska inhandlas, samt en ny vit box till förätten, jag råkade visst dricka upp den som var planerad dit.....

Året ska sammanfattas och det nya ska grovplaneras

Nyårslöften?? Ja KANSKE ska ha ett i år med, förra årets gick ju faktiskt över förväntan!

Sen är det väl en massa röda dagar igen sista halvan av veckan som ska fördrivas...

Pulkarace om snön ligger kvar

Skridskorna ska testas för första gången på säkert 25 år

Ev ska ett par skidor införskaffas

Ja vi får se vad det blir, nu är det tack o gonatt för denna dag o vecka i allafall

Vad som bygger en relation.........

Publicerad 2009-12-27 20:21:04 i Allmänt

En del bekanta är så puckade när det kommer till relationer att MediaMarks "allt annat känns puckat"-reklam känns riktigt intelligent...
Därför känner jag min medborgliga plikt att en gång för alla reda ut begreppen om vad som bygger ett förhållande!

Bra sex??? viskade nån - are U insane????? svarar jag, Det kan du väl för i hvete lära upp vem fan som helst. SEX o KÄRLEK är två HELT skilda saker GLÖM DET!!! Det bör finnas där men det är fanimej ingen grundsten

Vad är då grundstenarna, Jo....

Förtroende
Respekt
Världens bästa vänner
sen....kan du lägga till världens bästa sex.....

Har du inte förtroende för den du ska leva ihop med kan du glömma hela den relationen direkt...den kommer rasa som ett korthus inom ett par år. Ett ömsesidig förtroende är det första man jobbar fram i en relation, det kan skaka nån enstaka gång o ändå överleva men mer än så....nixpix GLÖM DET!

Respekt...En av de viktigaste grundstenarna o det absolut vanligaste att inte alls tänka på. Man kan inte leva med en människa som man inte RESPEKTERAR i grunden.
Respekt handlar INTE om tillit, respekt handlar om att ha ryggrad, tyckta att den andra personen tar bra beslut o gör bra saker. En kille eller tjej som du i grunden skäms lite för/tycker är något puckad/gör saker som inte är helt OK kommer du aldrig kunna vara tillsammans med någon längre period-brist på respekt leder ALLTID i förlängningen till förakt o då är man inte bara ute på hal is längre.....förhållandet sjunker som en gråsten...

Världens bästa vänner...Ja man har alltid kul i början av en relation eftersom allt är nytt. Tjejer gör ofta en massa saker som de normalt ALDRIG skulle göra...följer med till garaget, på hockeymatchen, lankvällen osv. Detta funkar 6 månader MAX sen då???? Ska ni sitta på varsitt håll var och en med sitt??? DÄR dog den relationen ut.....
Plötsligt sitter ni som fågelholkar o tänker VAD HÄNDE??? Svaret är INGENTING.... och det funkar inte
Du måste vara världens bästa vän med den du lever med, kärlek kan du leva på nåt år, sen blommar inte den längre, pirret i magen är lika borta som skumpafrukosten mellan lakanen. MEN är ni världens bästa vänner i botten, gör saker båda gillar med jämna mellanrum då funkar det ändå!

ja så var det sexet då....klart det måste finnas där o där är största fienden tristessen. Ni kan inte ligga på samma sätt år ut o år in o tro att det ska vara speciellt roligt....En kompis sa en gång för länge sen "prova allt en gång innan du bildar dig en uppfattning om hurvida det är bra eller dåligt för dig" DET är ett jäkligt bra motto att leva efter....sen BEHÖVER man inte ta upp det gemensamma besöket på srippklubben i Las Palmas på släktmiddan....;)

Slutligen......låt inte vardagen ta över.....Minst en gång i månaden, helst 2 skaffar ni barnvakt o gör något själva, middag, bio, sexafton, U name it...Minst 1 gång i halvåret tar ni en resa bara ni två...en weekend i Paris, en helg i Prag, en hotellövernattning på Statt i staden där ni bor....

Lycka till mina vänner med mannen eller kvinnan i ditt liv!

Till en av världens bästa killar

Publicerad 2009-12-27 15:58:33 i Allmänt



Idag har världens bästa kompis/pappa/exkex varit på visit.
Efter massor med år i ryggsäcken anser jag att ärlighet och uppriktighet är en otroligt viktig sak , likaså att saker som händer inte ska få höras från något annat håll än den ursprungliga källan. Jag har alltid lovat exkexet att om vissa saker inträffar kommer JAG och INGEN ANNAN berätta det för honom.
Idag visste jag att klockan var slagen, det var dags att lägga en del spelkort på bordet.

Stefan, du är en av mina bästa vänner, det kommer du alltid vara. Tack för att du finns, Tack för att du är världens bästa vän, Tack för att du respekterar mitt "jag kan inte säga mer så fråga inte" utan vidare spekulationer, Tack för att du är en fantastisk pappa, Tack för lilla fröken nippertippa, Tack för att jag har Johan o Petra i mitt liv m.m. m.m m.m
DU ÄR BÄST!

Julveckans sista dag......

Publicerad 2009-12-27 13:17:09 i Allmänt

Julveckan går mot sitt slut, och jag kan nog inte säga annat än att jag är lika glad för det...Julen o jag är INTE, o kommer aldrig bli, en perfect match.....
Idag ska lilla fröken få besök av pappa så de får busa en stund.
För min del tror jag att klockan är slagen för en annan sak, sååå....jag börjar dagen med copycat från en fantastiks låt....

"Du.......
Det är nånting jag vill säga dej........."


Lille Johans brev till tomten

Publicerad 2009-12-24 23:04:32 i Allmänt

Kära Tomten.

Du måste bli förvånad att jag skriver till dig så här dagen efter julafton. Det är nämligen så att jag skulle vilja reda ut ett par saker som hänt sedan början på månaden när jag, fylld med förväntan, skrev en önskelista till dig. Jag önskade mig en cykel, ett elektriskt tåg, ett par rollerblades och en brandmansuniform.

Jag förstörde min hjärna genom att studera hela året. Jag var inte bara bäst i klassen utan hade även de bästa betygen av alla elever på hela Huddinges lågstadium. Jag ljuger inte om jag säger att det inte fanns någon som uppförde sig bättre än mig vad det gäller mina föräldrar, min bror, mina vänner och grannar i hela mitt kvarter. Jag gick ärenden och jag hjälpte till och med äldre personer över gatan. Det fanns inget som jag inte skulle ha gjort för mänskligheten.

Hur har du mage att ge mig en jäkla jojo, en dum visselpipa och ett par sockar. Vad sjutton tänkte du på, din fete jävel? Trodde du att du skulle komma undan genom att ge mig sådan här skit. Och som om du inte gjort mig illa nog, så gav du den lille grisen på andra sidan gatan, Tommy Nilsson, så många leksaker att han inte ens kan komma in genom dörren.

Så kom inte och tryck ned ditt feta arsle i min skorsten nästa år. Då lappar jag till dig. Jag kommer att kasta stenar på dina dumma renar och skrämma iväg dem så att du får gå tillbaka till Nordpolen, precis som jag måste göra nu eftersom jag inte fick någon cykel. Dra åt pepparn Tomten. Nästa år ska du få reda på hur illa jag kan bete mig, din fete jävel.

Med vänlig hälsning,
Lille Johan

onsdag

Publicerad 2009-12-23 09:39:11 i Allmänt

161177557fb60fb1be8314b3c282edb5.png

Kolla varifrån!

It´s alive!! Gårdagens svar på alla frågor var "va bara TYST", dagens svar på allt är "ÄRU INTE KLOK HAR VÄL INTE JAG TID MED. . ." mot karlskoga nu, ha det friends and others!

'

Publicerad 2009-12-23 00:25:21 i Allmänt

U

Publicerad 2009-12-23 00:22:55 i Allmänt

Dagen som gud glömde....

Publicerad 2009-12-22 23:01:58 i Allmänt

väcker liten fröken vid sjusnåret, lite sovmorgon måste man ju få när det är lov. Skickar i mig halv liter kaffe o oboy o yoggi till flickebarnet. Fixar iordning dagens rapporter, letar febrilt plockkniv men ger upp. Strax efter halv nio är vi på G, lämna fritids sen frukostmackan o kaffe på Mc.

Kommer Ekersvägen o ska svänga upp mot Mellringe. Biljäveln dör...OCH FÖRBLIR DÖD...Mitt i korset....

Svär sjuttioelva gånger, letar febrilt cigg GLÖMT HEMMA....Ringer farsan, ta cykeln o kom hit

"Jag tror inte jag får igång den(bilen alltså*), vi måste veta vad det är för fel" blir svaret och sen 10 minuters ofattbart svammel

Letar Varningstriangel..nope kör ju Ford, en sån får man inte upp bagageluckan på...Kryper som fan genom baksäte bland skyltställ, reservdäck o annat skit...hittar ingen

Bussen kommer...inte förbi ;) Ber busschaffisen hjälpa mig att putta fram fanstyget till bil en bit så han ska komma förbi o kraken har ju inte mkt annat att välja på.

Plockar ut en numera nästan djupfryst 6-åring i bilen o väser...Vi skiter i varningstriangeln nu går vi bort till mormor.
Tankar cigg på macken, 3 paket för att va på den säkra sidan....

Dumpar liten fröken hos mormor istället för fritids. Ringer jobbet....jag kommer inte till Västerås, MEN jag har ju inte jobb man kan avvika från o tro att nån annan kan göra, så svaret blir; Fixa biljäveln så fort du kan, vi jagar hyrbil under tiden sen kör du tills fanstyghuset stänger ikväll....Gracias till det va...ELLER INTE!

Tvingar ut farsan i pickupen...som startar men har dörrar som inte varken går att öppna eller stänga i kyla. Micklar upp efter en kvart o sätter mellan en jäkla kvast.
Får hålla dörrarna medans vi kör eftersom de inte går att få igen..."Det brukar ta till Grängesberg" säger farsan

Provar startkablar...nope

Bogsera....ingen lina...

Farsan hämtar...väntar...fryser..väntar...FRYSER

Lina på plats, men vart är dragöglan??? Finns ingen...Rotar fram instruktiuonsboken, avtagbar??? MEN VART FAN ÄR DEN DÅ???? Jahajo, antagligen i hålet för reservdäcket då...där det inte går att komma in.....Kryper kryper kryper, rotar rotar rotar. DÄR!!!!

30 stelfrusna minuter senare är linan på....som sedan går av efter första försöket....
Mickla mickal, knyta knyta...

Drar fanstyget till bil mot meken i Mellringe. Dumpar den på parkeringen farsan drar som en avlöning

Kliver in...Tjena..
Meken garvar....haha Forden, Mondeo va? AGW?
TYP...... svarar jag förnärmat
Men du, säger Meken, kan du dran lite närmre dörrn???

Går hem till morsan, möter farsan utanför..säger

"Du meken vill att vi åker tillbaks o drar bilen närmre porten"
Farsan stirrar på mig med psykotisk blick o väser något ohörbart...

Jag säger "never mind" typ... o smiter in till mamma fort som fan medans jag fortfarande lever.....

Fortsättning följer....KANSKE om jag ORKAR skriva om resten av dagens skit......

just nu

Publicerad 2009-12-22 09:27:51 i Allmänt

3d911abadcbd53b3ae2409fefcf1078e.png

Kolla varifrån!

En ford- mitt i korsningen-som la av. . .jag flyttar till ett varmare land snart. . .bah!

dagens garv....

Publicerad 2009-12-21 21:45:04 i Allmänt

Mamman har slut på OB och ber Per gå till butiken. - Använd inte fula ord. Säg snällt vad du ska ha säger hon.
Per går men kommer inte hem. Mor ringer till butiken:
- Jo Per är här men vi förstår inte vad han ska ha.
- Vad sa han då?
- Jo han ber att få invändig isolering till pappas hobbyrum

Brittany Murphy

Publicerad 2009-12-21 20:43:18 i Allmänt

Skådespelerskan Brittany Murphy har tragiskt kastat in handduken till förmån för den bättre (?)världen.
Brittany dejtade Ashton Kutcher då denne träffade Demi Moore. Vad sa då den brädade fröken Murphy?
Jo....."
Well, I guess age doesn't matter for him, and size doesn't matter for her".
Jag säger ÅRHUNDRADETS CITAT!!Brittany rules!!!!!!


Trist när unga tjejer av denna utmärkta kaliber lämnar oss förtidigt


Det här med skor....

Publicerad 2009-12-21 08:34:17 i Allmänt

Ja, vad ska man säga....lilla fröken och jag var på jobbtripp igår. Vi avslutade dagen på köpcentrat Stinsen i Sollentuna. Tanken var att inhandla några julklappar...
När vi käkat gott drogs min blick åt vänster, och vad får jag se???? MIN SKOBUTIK Deichmans eller vad det nu är de heter...Har de samma rea som fredagens Linköpingsbutik???? Jag VISSTE ju att det skulle vara en katastrof att gå iväg för att se efter.....dryga timman senare kom vi ur butiken med ytterligare 4 par skor.....3 till mig 1 till Sabban.
Efter det var vi utmattade och åkte hem. Väl hemma frågade Robin lilla fröken "vad har ni köpt?" Sabban svarade "skor, BARA skor"
Robin svarar dröjande......"Men...ni skulle ju köpa JULKLAPPAR, vart är dem?????"

Ja du Robin, nästa år kanske....

Här kommer i allafall mina skor (Sabban sover nog med sina så de får ni se lite senare)







jul HÄR???????

Publicerad 2009-12-20 21:41:58 i Allmänt

4 dar till jul, antal inköpta julklappar 0 (har ju priat skorna o inte hunnit nåt annat) antal inköpt julmat 1 (skinka) antal inköpt gran 0 antal färdigpyntat hem 0 antal bakat julgodis 0 antal julstädat hem 0 antal rena barn 0 antal bakade julbak 0 antal inköpta julunderkläder 1 (set, hade givetvis hög prio såsom skor)
OCH NU får man veta att släkt, familj o vänner ska fira HÄR, hemma hos MIG....Kom samtal på fonen...vad tycker du vi ska ha på julbordet (svarade pizza) vem ska va tomte (svarade tomten) vad ska sabban ha i paketet (vad som bara det glittrar, alt en häst) SKA NI HA RENT FÅR NI STÄDA SJÄLVA är min offentliga åsikt just nu....
OCH mamma.....du VET att i  detta hem äts det på papptallrikar med plastbestick samt användes engångsglas varje gång gästerna är fler än de permanentboende......

just nu

Publicerad 2009-12-20 16:58:32 i Allmänt

0-50c16e5d4ba4c71eaa1418f1e01af2c2.png

Kolla varifrån!

Dra åt skogen va det snöar, ligger bilar fulla diket efter motorvägen. Vi har tagit oss till sollentuna o käkar just nu helstekt fläskfile med stekt potatis o så lite plättar med sylt o grädde förstås! Nu ska det shoppas lite o sen rullar vi de sista 20 hem igen.

gästinlägg från sabina

Publicerad 2009-12-20 14:47:43 i Allmänt

30509e78efdaed7509a33a15506e5380.png

Kolla varifrån!

Jag är på roadtrip med mamma. Hon säger att hon jobbar, jag påstår att hon shoppar. . .snart ska vi hitta en schysst restaurang sägs det. Hoppas det finns pannkaka

Skorna!!!

Publicerad 2009-12-19 20:17:57 i Allmänt

Ja, vad blev det då för skor ur butiken from heaven???
Jo dessa tre par!


Bruna moccastövlar



Lila!!! stövletter med rosett bak o bred klack



Brunsvarta moccastövletter med hög klack o fransar

just nu

Publicerad 2009-12-19 10:06:31 i Allmänt

1f14bc866490d55f794b48cc23b02b00.png

Kolla varifrån!

SEN. . .väldigt SEN. . Blir gasen i botten till etuna o dagens nivea, som är den sista! EVER! Det ska firas efteråt!

Publicerad 2009-12-18 19:39:06 i Allmänt

0-6144bab893820a9c73da8631b21ec642.png

Kolla varifrån!

Den här jäkeln har legat framför mig i snart 1 0 0 år. Har den ingen motor? Broms finns ju uppenbart i allafall. Dö biljävel dö. . .

Just nu

Publicerad 2009-12-18 14:07:36 i Allmänt

75264a833b1b31e968a781630d8276fb.png

Kolla varifrån!

Jag tillbringade fram till 12.45 vid denna hylla, sen gav jag upp o tog lunch, hittade skobutiken jag tidigare bloggat, kommer ni håg? Den med de enorma sortimentet av häftiga saker i Dalarna! De hade massor av skor till halva priset samt kombinerat med köp 3 betala 2 erbjudande. YEEES!!!! I´m in heaven!!!! Jag bor här nu i skobutiken, långlunch med STORT L..... Kan hända jag aldrig mer går härifrån

Fredag

Publicerad 2009-12-18 07:51:37 i Allmänt



Dax för Niveaevent i Linköping...urtrist MEN jag ska ändå försöka vara jäkligt nöjd, jag har en perfekt planerad Vickandag, dvs "jobba 1 men se till att du får in så pass mkt på en o samma gång att du har betalt för minst 2".
Letar engagemang här...letar....letar...

Avslutning i skolan idag!!!!
Första betyget för sonen, orolig???? Inte ett dugg, men förbannat nyfiken!! Kommer ligga på fonen direkt kl 10 när de kliver ur klassrummet för att få visshet!

Dagens look....lilac
Dagens hår...obefintligt ORKA!

Ha en underbar fredag, uppdaterar under dan om det inträffar nåt spännande....;)

Änglarna

Publicerad 2009-12-16 19:37:45 i Allmänt

Två resande änglar kom till en rik familj för att övernatta.

 

Familjen var hänsynslös och de fick inte sova i ett gästrum.

Istället placerades de i ett rum i en kall källare.

När de skulle lägga sig såg den äldre ängeln ett hål i väggen och lagade det.

Då frågade den yngre ängeln varför hon lagade hålet.

Hon svarade: "Saker är inte alltid sådana som man tror."

 

Nästa natt övernattade de i ett fattigt hus.

 

Den snälla husvärden delade sin middag med dem och de fick sova i

deras sängar för att vila sig ordentligt.

När de vaknade nästa dag såg de husvärden och hans fru gråtande.

Deras enda ko låg döende på ängen.

Den yngre ängeln var verkligen arg och frågade den äldre hur

hon kunde tillåta att någonting sådant kunde hända.

 

"Den elaka husvärden hade allting och du hjälpte honom ändå.

Trots att den andre hade väldigt lite, delade han det med oss och du

tillät att hans enda ko dör".

Den äldre ängeln svarade: "Saker är inte alltid sådana som man tror."

När vi var i den kalla källaren såg jag att det fanns guld i det

hålet så jag lagade det för att han inte skulle kunna hitta guldet,

eftersom han var så girig.

Förra natten när vi sov i det fattiga huset kom dödens ängel för att hämta husvärdens fru, så jag gav

honom kon istället".

"Saker är inte alltid sådana som man tror".

 

Någon gång händer det saker som man är olycklig över.

Tro att varje sådan händelse är till din fördel.

Med tiden kommer du att få veta och förstå meningen med det som hänt...

Några människor kommer snabbt in i våra liv och försvinner snabbt ur våra liv .

Några människor blir våra vänner och stannar länge i våra liv.

De lämnar vackra spår i våra hjärtan.

Vi blir aldrig mera som vi varit, eftersom vi lärde känna en god vän!

 

Igår är historia.

Imorgon är en gåta.

Idag är en gåva och det är därför den kallas present.

Lev och njut i varje ögonblick!

Ta den lilla ängeln och var rädd om den.

Han vaktar över dig.

Testlöpare.....

Publicerad 2009-12-14 22:55:32 i Allmänt

hittade ett nytt jobb på platsbanken....

_______________________________________________________

TESTLÖPARE

Arbetsuppgifter
Arbesko-Gruppen bedriver ett utvecklingsprojekt inom området löpskor. Målsättningen med projektet är att ta fram en löpsko baserad på ett patenterat koncept. Utvecklingsprojekt löper under cirka sexmånader.

Arbetsuppgifterna består i att under kontrollerade former springa med olika skor, prototyper och konkurerande produkter. Varje löptest ska rapporteras, oftast med hjälp av löpdator, foton och personliga reflektioner. Rapporteringssätt och testmetod kan komma att ändras under projektets gång.

Att löpa i prototyper kan vara krävande då komfort och funktion inte alltid är på samma nivå som med färdigutvecklade produkter.

Arbetstiderna är fria men fem dagar i veckan ska ett pass på cirka 30 minuters löpning genomföras samt rapporteras. Löpningen sker enligt nuvarande testmodell på löpband inomhus.

Eftersom det är en helt ny produkt kommer ett sekretessavtal krävas.

Dig vi söker
Vi söker personer med skostorlek 41,5-42 (US 8,5-9) med god löperfarenhet. Din fysik måste klara av ett löppass om dagen om ca 30 minuter i hastigheter kring 15 km/h eller mer, målsättningen är att nå en puls runt 80 procent av ditt max.

Du ska tycka om fysiska utmaningar, även under besvärliga former
________________________________________


Vad är det då för lön på detta jobb????

Lön

Rörlig lön
________________________________________________

haha vad annars????????????????????????????????

'

Publicerad 2009-12-14 22:44:43 i Allmänt

Far too many people are looking for the right person, instead of trying to be the right person..

FINSK ADVENTSKALENDER!

Publicerad 2009-12-14 22:34:38 i Allmänt

 

Ja, ni män behöver ju inte krångla till saker och ting.......

Och tjejer - är ni förvånade?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 

Jul med ny familj, nya barn, gamla ex o för många svärmödrar....HUR??????

Publicerad 2009-12-14 17:13:43 i Allmänt

Idag har jag varit på snabbvisit i det som går under benämningen "den stora staden" eller rättare sagt, jag gjode några förorter, Södertälje, Kurvan och Årsta....
Snöade som bara hevete där, btw..ni kan gärna behålla den snön själva ;)
Avverkade sedan Västerås på vägen hem, lika spännande som alltid

Med många mil blir det även många timmar tele..Dagens ämne handlade om jul. Jul i kombination med ett nytt förhållande...Där båda har barn...Det finns farmödrar o morföräldrar...Ex....Syskon...JAG TROR NI GREPPAR..

En dag kommer (för många, men inte alla) dagen då man går från att vara singel med barn till att vara sambo med ÄNNU FLER barn (eftersom både du o han hade några med er)
Tilltag som dessa kan gå både bra och dåligt oftast får man en skopa av bådeoch.

Dagens fråga var HUR I HELVETE LÖSER VI JULEN??????

Problem 1...julklapparna o rättvisesnöret......

Ja här sitter ni, dina barn brukar få julklappar för 1500 var, hans för ungefär detsamma, MEN nu när ni är storfamilj, räcker pengarna till det????? Blir ju en bra slant på säg 5 ungar o sen alla andra klappar som ska köpas in...Sänker till en tusing per barn OK, DEAL
Men...hans barn får ju även paket av sin mamma för en tusing eller två...dina får ett SMS från farsan om de har tur, HUR GÖR VI HÄR????
Hans barn har både mor o farföräldrar som kommer med paket, dina har bara mormor kvar...HUR GÖR VI HÄR???
Dina syskon vill ses i mellandagarna, de brukar ha nåt paket åt dina barn, MEN hans då? Kan vi tvinga brorsan att även handla till de ungar han aldrig träffat????

Problem 2..... firandet......

Hans släkt eller din släkt???? Båda har bjudit in kl 15 VI FIRAR JU ALLTID DÅ
Kan ni klona er?? Ska ni fira på varsitt håll o ses först till natten? Vad ska gammelfarmor säga, ingen har ju vågat berätta att du är skild, än mindre att du har slampat fram en ny hane....

Problem 3....exet

Du o han är en ny liten (eller ja förbaskat stor) familj nu, MEN exet är singel....Exet har sin släkt 300 mil härifrån typ mörkaste lappland. Exet vill träffa sina barn på julafton...
VAD GÖRA???? Ska vi bjuda hem exet på julmiddan???? Ska vi låta exet sitta själv på JULAFTON?????

_________________________________________________________________________

Jag säger så här

Den första gemensamma julen ska du inte lägga så hög ribba för, den är den första o det är den som kommer visa till kommande år vad som blev rätt och vad som blev fel. Ta den som den kommer

Klappar till barnen. LIKA-rättvisesnöret rules
Andra föräldern, köp vad ni vill men dessa klappar får ungarna hos exet inte hos oss
Far o morföräldrar, Ni får gärna köpa till era barnbarn, MEN i år är ALLA barn ERA barnbarn oavsett vems de var från start...återigen rättvisesnöret
Syskon/Övrig släkt...samma som ovan Köp om ni vill men i såfall till alla ungar

Vems släkt???? Drar alla i er? Bestäm hur dags ni vill äta, fika, dela ut klappar. Ge dessa tider till de som vill träffa er med kommentaren "i år är vi så många, vi kan inte åka runt de av er som vill träffa oss får komma hem till oss i stället, detta är tiderna som gäller, dyk upp när det passar"
Gammelfarmor....beror på hjärtstatus..eventuellt kan du presentera din nya som poolskötaren...

Exet....Nixpix inte ens ett ex kan överges på julafton, MEN för den skull betyder inte det att han eller hon ska vara med från morgon till kväll. Bestäm när du vill att denna mer eller mindre välkommna gäst ska få vara med, fikat bara kanske eller middagen o julklappsutdelningen. Det handlar inte om HUR LÄNGE det handlar OM ATT FÅ VARA MED

______________________________________________________________________

Jag tror att de allra flesta gör den missen att de inte pratar tillräckligt med varandra om hur NI vill ha det, man vill så gärna göra andra till lags, speciellet när det är jul.
SKIT I DET
Sätt dig med din partner, planera hur vill NI ha julen så att den blir bra för ER och era BARN
Berätta sedan för släkt o vänner hur ni har lagt upp det och kräv att de anpassar sig efter det eller helt enkelt firar jul utan er!

LYCKA TILL OCH GOD JUL
Vickan

'

Publicerad 2009-12-13 23:34:19 i Allmänt

'

Publicerad 2009-12-13 22:52:21 i Allmänt

Jacka

Publicerad 2009-12-13 19:20:35 i Allmänt

Lilla fröken och jag gjorde Eskilstuna i lördags och hittade denna jacka till det formidabla priset 250 kr.



Ett herrans liv...

Publicerad 2009-12-13 19:14:15 i Allmänt

Söndagen går mot sitt slut, bilderna på Lasse är uppe, recensionerna är lästa, minsta barnet är hemma igen och medvetandet börjar sakta men säkert komma tillbaks.
 
Yeeey, back to reality och det sved duktigt kan jag tala om;)

Har haft ett låååångt samtal med L idag, sen ett med systeryster, sen ett med frk G
Gissa om jag blivit idiotförklarad av allesammans och...så kan man ju inte ha det. Vilket fick mig att ta tillfället i akt att sätta mig ner och fundera över vad som händer o sker runt omkring mig.
 
Jag är ju faktiskt inte född bakom en vagn, jag vet vem jag är och vad jag har, jag vet även vad jag inte är och vad jag inte vill ha, sen är det ju som Krunegård säger "ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det"

Det ringer 3000 varningsklockor nu som säger att jag är på väg att göra fel
Det ringer 3000 varningsklockor som säger att mitt beslut kommer skada mig själv
Det ringer 3000 varningsklockor som säger att jag skadar andra
Det ringer 3000 varningsklockor som säger att det finns så mycket bättre
Det ringer 3000 varningsklockor som säger att det finns så mycket mer okomplicerat

Kort o gott det tjuter utav bara helvete runt huset, jag måste få det att bli tyst igen....

Igår kväll var det dax..

Publicerad 2009-12-13 16:07:06 i Allmänt

...för Lasse Lasse Lasse!!! Underbar konsert, många av låtarna som inte brukar vara med på Lasses spelningar! Publiken tyckte jag däremot lämnade mkt att önska..
Kommer lite fler bilder!

....för efterhäng på O´Learys
Givetvis gick systeryster upp i rök under konserten, fick jaga henne i säkert en timma innan frk var återfunnen.
Gjorde O´Learys i goda vänners lag.

......för ytterligare ett vägskäl
Jag valde den rätta vägen (trodde jag) men fick en tunna skit i allafall WTF??? hur man än vänder sig har man arslet bak va?
Jag vet inte...man gör rätt men det blir fel, fel o mer fel. Är vägarna totalt okomplatibla då? Eller går tankarna så olika på olika människor att de inte kan förstå varandra? Finns det en räddning då?

Dagens mening är tydligen "jag vet inte" i de flesta avseendena.
Ska jag fuska i spelet och hoppa över ett par kast eller vågar jag gå vidare på den väg jag från början valde?
Jag vet inte....

Nu skulle...

Publicerad 2009-12-12 21:43:29 i Allmänt

663da73f9ceabd815be59a0dbb1eb3dc.png

Kolla varifrån!

Nu skulle jag inte säga nej åt en fribiljett åt himlen. . .

Lasse

Publicerad 2009-12-12 20:53:16 i Allmänt

-864fe84f3eaf26b4938942cdedd4446.png

Kolla varifrån!

Är där. . . Nothing else matters

Åh han...

Publicerad 2009-12-12 20:36:49 i Allmänt

56aec2806c4a8ca6f299ba033c464171.png

Kolla varifrån!

Åh han börjar med "järnvägsspår" dvs du säger väl till om jag ska gå

Vad som är av vikt med män

Publicerad 2009-12-10 18:59:55 i Allmänt

Det är viktigt att hitta en man som hjälper till och är duktig i hushållet, lagar god mat, diskar, städar och har ett bra jobb. Det är viktigt att hitta en man som får dig att skratta. Det är viktigt att hitta en man du kan lita på och som inte ljuger. Det är viktigt att hitta en man som är bra i sängen och älskar att ha sex med dig. Det är VÄLDIGT viktigt att dessa fyra män inte känner varandra.

Sex...

Publicerad 2009-12-09 21:57:44 i Allmänt

Hade ett resonemang om sex idag med en kompis som träffade ny hane i höstas. När man inte träffar nån på länge så har (TJEJER ALLTSÅ) inget behov av sex alls, det går 3 veckor av ångest sen kan det utan problem passera minst 6 månader utan att man skänker det hela en endaste tanke (iof då man får gå på krogen o försöka ta en sistaminuten-kille...) Visst leksakslådor i all ära, men seriös hur roligt har man SJÄLV med en sån??? Inte mkt va....
Det vi förfasades över var hur snabbt det går att återuppväcka detta behov igen, bara man råkar trilla dit en endaste gång. Plötsligt kan man inte förstå att man levt klosterliv de senaste åren (NEEEEJ 6-månaders sista-minuten räknas inte eftersom man vid det tillfället är för full o slocknar innan nåt inträffar) och gör tamejfan inget annat än ligger.

Ett mycket märkligt fenomen som Winnerbäck skulle ha sagt

Och jag säger, duuu...vi kan ses o fika om ett par månader istället, då har det värsta gått över o du kan slita dig ur bingen nån gång i månaden iallafall ;)

Kapat håret..

Publicerad 2009-12-09 21:46:23 i Allmänt

JAAAA! jag hann kapa håret idag. Lovely

Frisörn frågade "vad hade du tänkt" hehe...så easy trodde hon va, inte riktigt... Jag har inte tänkt alls, svarade jag, en frisyr??? Funderar på det här med luggen, tycker du jag ska klippa den rak?? Jamenar eftersom jag har så förbannat krokig näsa så kanske den syns mindre då????

Den (syrianska) frisörskan stirrade på mig (antagligen hade hon sett betydligt värre exemplar) Ehhh???VA??? NEEEJ absolut inte, den är väl inte krokig....(jamen eller HUR....)

Blev ingen lugg....uppklippt, MKT uppklippt....själv funderar jag fortfarande om inte näsan hade försvunnit en smula med lugg i alla fall, får se hur jag gör nästa gång.....



Fram


Bak


Sida


Fram

just nu

Publicerad 2009-12-09 15:41:33 i Allmänt

-a31240ea58562cf003a577470ebf7f6.png

Kolla varifrån!

Dödstrött på malmbergs. 1 butik kvar, ringa mormor för hämtning av sabinis. Snuthelvete i häcken, o ingen no entry skylt. . .bah!!

the road

Publicerad 2009-12-09 12:59:32 i Allmänt

0-45598160806901ad8e1a248439babc05.png

Kolla varifrån!

Ber på mina bara knän, KAN VI PLEASE FÅ ALLA JÄKLA LASTBILAR PÅ RÄLS?

Onsdag...

Publicerad 2009-12-09 08:42:04 i Allmänt

Mer plock åt Malmbergs står pa dagens agenda, uppskattas INTE av undertecknad men eftersom jag för tillfället kör "stora smörkampanjen" för den som kallar sig arbetsgivare för detta uppdrag åker jag givetvis iväg....
Arboga, Karlskoga och Örebro blir det alltså på dagens agenda.
Sen ska jag forhoppningsvis klippa av detta eländiga hår...Den som lever får se ;)

Wtf?

Publicerad 2009-12-09 08:37:49 i Allmänt

Kolla varifrån!

En fylleparkerad bil på min parkering. . . Men vännen, hade de inte låst in dig igen????? Bäst att kolla så det inte ligger nån i Forden o sover innan man rullar iväg ;)

December....

Publicerad 2009-12-08 00:11:55 i Allmänt

....måste redan nu kunna utses som detta års, alla kategorier, BÄSTA MÅNAD

Love it   Like it   Needed it

Vart man hittar en dejt.....

Publicerad 2009-12-08 00:06:11 i Allmänt

En av mina vänner satt på sju-elvan och drömde sig bort då plötsligt en trevlig & go främling placerade sig brevid och gav henne en ros som vilket i sig var HELT OVÄNTAT!  Den dejten är antagligen inte slut än ;)
Och så säger relationsexperterna till folk att de ska försöka med att dejta på nätet...Jeeeesus så B, måste ju vara betydligt enklare för de flesta att stöta på något snyggt på 7-11

MOT NÄRMSTA BUTIK GOTT FOLK!!!!

Måndag och 5 dagar kvar!

Publicerad 2009-12-07 17:34:17 i Allmänt

Ny vecka, Måndag, 5 dagar kvar till Lasse! Lasse! Lasse! på conventum, lovely!
Haft en fantastisk dag på jobbet, fler sådana tack!!
Nu ska jag försöka få lite gjort här hemma innan det är kväll.

bilder från helgens glöggfest?? Självklart kommer här!











Julen med Anna är hotad!!!!

Publicerad 2009-12-07 17:26:45 i Allmänt



Fick ett mess från sonen imorse..."Nu skiljer sig Paul från Anna så gick det med deras "perfekta" äktenskap....Blir hon fattig nu? Och kommer hon får heta Anka i efternamn?"

Ja Robin, svåra besked på morgonkvisten, men fattig blir hon INTE i USA får kärringarna minst hälften av allt som tack för allt hushållsarbete..eller i Annas fall morgonservice...
Efternamnet kan jag däremot inte svara på...

MEN hur ska det gå nu med julprogrammet kl 15??? Anna skulle ju visa hur hon julförförde Paul..

Gråter en smula här, hade verkligen sett fram mot att få lära mig hur man lägrar en överåldrig och sucktade över att äntligen få veta om man "slipper sätta i halsen" på julafton.

(Jaaa.....det är ett medvetet stavel ovan...)

JULEN ÄR ÄN EN GÅNG HOTAD

Frukostmackan o...

Publicerad 2009-12-04 09:24:51 i Allmänt

5da17aeb0290e6133657c0f1fdad6208.png

Kolla varifrån!

Frukostmackan o kaffe från mc. Ligger bra till i tidsschemat, lovely. Ser ni hålet. .denna jäkla traktor har ingen stereo, bah!

Fredag

Publicerad 2009-12-04 06:49:39 i Allmänt

I gave my self some time today
Sat down and critized my way
The dark was born when i could see
that love is not inside of me
Dont tell me Im the only one
Im dead of what this life have done

'

Publicerad 2009-12-03 22:25:28 i Allmänt

lunch

Publicerad 2009-12-03 14:28:48 i Allmänt

0-1f52e7027a170502dff1813a66c388bc.png

Kolla varifrån!

Dagens lunch var inte slottskrogen direkt. . .denna dag kommer ALDRIG ta slut. Jag kan lova er att det här var det värsta jag gjort i hela mitt liv. HÄR går faktiskt min gräns, jag fixar dagen då jag ändå är här, men till dagarna nästa vecka får de rekrytera någon annan. Ska försöka korta denna dag, kommer fanimej inte klara ytterligare 4.5 timma. . .hör ni aldrig mer från mig dog jag av tristess. . .

torsdag

Publicerad 2009-12-03 10:27:14 i Allmänt

0-3b0df91073ac6dc4fec8224d28f6879e.png

Kolla varifrån!

Det är jättekallt, fröken är snart framme i eskilstuna. Blä. . .gömde äta frukost, hungrig, dubbelblä

'

Publicerad 2009-12-03 01:00:52 i Allmänt

'

Publicerad 2009-12-03 00:55:47 i Allmänt

Skitdag 2....

Publicerad 2009-12-02 21:37:10 i Allmänt

Kan man ha 4 riktiga skitdagar på en vecka??? Det verkar som det, det här var nr 2...
Var KALLT på morgonen, jag har en Ford. Ford tillverkar utomordentliga bilar. De behöver INGENTING, har aldrig servat min, kör i princip oljefritt, byter sällan trasiga delar o drar knapp soppa alls, MEN Ford ÄR en sommarbil.
Vintertid funkar inte låsen, dörrarna fryser fast o idag, när jag väl kört, eld, bakspade o obligatoriska Fordsparken i dörrens nederkant för att överhuvudtaget komma in STARTADE INTE FANSKAPET. Vad är detta för måndagsexemplar???? Jag har inte kommit in i de förra utan ovanstående, men de har ju ALLTID startat...

Löste sig med goda vänners hjälp och sen väntade dagens första möte, (det enda positiva som hände på hela dan.)

Åkte till Kga för att plocka Malmbergs el, redan klart, WoW, vände o mot Örebrobutiken....bara trassel tog över 3 jävla timmar, sedan full gas mot Coop i Lillån för att kränga Aftonbladet...färdig strax efter åtta...
Hämtade Sabban hos mormor o rekryterade farsan som jourhavande startkabel-dragare i morgon bitti...

Nu ska jag trycka i mig en reeekmacka o sura lite över bökiga jobb...

Imorgon väntar Niveaeventet i Eskilstuna 11-19...FY FAN VAD TRIST

gonatt

Publicerad 2009-12-01 23:59:02 i Allmänt

7f701b94bdce6c4bc08433d59a0b3d8c.png

Kolla varifrån!

Schh! Min bebi sover. . .nati

The namne of the game

Publicerad 2009-12-01 22:30:53 i Allmänt

Jag sa en gång för ett tag sen till någon att det var dax att skrota den gamla spelplanen o ta fram en ny. Ställa sig på ruta ett och sedan se vart spelet leder denna gång.

För egen del kastade jag min gamla nötta spelplan som jag länge följt för länge sen...den var nämligen usel o ledde inte dit jag ville att den skulle gå. Rutten som satan var den med för den delen, på alla sätt o vis.
Jag har haft min nya spelplan ett bra tag men jag har inte tagit fram den än, man ska suga på karamellen som det heter...

Snart tar jag fram min o ställer mig på ruta ett jag med. Jag har, som ett barn på julafton, tjuvkikat lite. Ajabaja Vickan! Jag vet att efter andra kastet kommer två vägar, MEN vilken ska jag gå??? Jag har faktiskt inte en susning. Båda kommer ha nackdelar, båda kommer vara komplicerade, båda kommer svida, men bara en kanske rispar mig. Finns det en tredje väg efter andra kastet? Givtetvis....Är den bättre, som är blank o kanske leder snabbare mot spelets mål? Finns dett nåt positivt med att nå spelet mål?

Funderar en stund till, snart vet vi vad det blir. Jag har alltid spelat bra, men inte alltid schysst. Denna gång vill jag bara spela bra, man kan faktiskt vara spelets drottning utan att trampas.

Men ändå....en sak är ju som den är

The bitch still rule

eller?

Skitdag

Publicerad 2009-12-01 19:25:07 i Allmänt

Hamnade på Rusta idag och skulle byta inredning på deras spel...hade en plan på 2-3 timmar. Efter att det gått tre började jag anta att projektet snart var klart. Då skulle de ha larmetiketter PÅ VARENDA JÄKLA SPEL...Ja lovar det var minst 3000 spel..Trodde fan jag skulle få övernatta i den förbaskade butiken.
Samtidigt går telefon varmt hela jäkla dan, kan du ta ett jobb i Katrineholm, ett i Västerås, Nyköping??? Etuna...NUUU. Sen ringde bästa bolaget jag jobbar för o hade en kille med ryggskott som behövde ersättas...

Kom till förskolan strax före fyra....utsvulten, ryckte snabbt en pepparkaka för att minska blodsockerfallet. Skulle handla, fortfarande med luren fastklistrad vid örat, vilket resulterade i att jag kom hem med sprödbakad torsk, några salladsblad o physsalis eller vad det heter...VAD GÖRA AV DETTA??
Kokade ris till..brände RISET HUR LYCKAS MAN MED DET?????
Slängde ihop rosa sås o utfordrade kidzen.

Lyckades rektytera en väldigt bra vän till torsdagens jobb som jag tyvärr inte kan ta, fick tag på sjuklingen o styrde morgondagen så den blev någotsånär. Fredagen blr 07-21 jobb....Lördagen halva dan....

Lördag kväll är det glöggfest, jag hoppas på massa snyggt att glo på ;) utan kommer jag däcka före 21....

SÅÅÅ kom igen friends, ta med snygga grabbar på lördag, PLEASE!!!!

Jul fest...

Publicerad 2009-12-01 16:03:40 i Allmänt

2c9c88a0499d5bfcdf87fd7ceceb4ff3.png

Kolla varifrån!

Jul fest på förskolan

Om

Min profilbild

Vickan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela