Singelflickans

Det kan vara smickrande, det kan vara vasst, det är alltid syniskt men mestadels bara knäppt.....

Måndag

Publicerad 2009-11-30 19:50:07 i Allmänt

Novembers sista dag går mot sitt slut, är inte detta Sabbans dopdag???? Grattis lilla fröken till det, säger inget om det till henne.....då ska det säkert firas med presenter o DET har jag ingen plan för.
Imorgon är vi redan inne i december, jag tyckte precis det var jul o nu är det dax igen. Jaja, kan bara innebära en sak, innan vi hinner blinka är det sommar sol och bad igen;)
Trevlig kväll alla vänner därute
Vickan

tack o gonatt

Publicerad 2009-11-30 00:27:02 i Allmänt

2bc3aa4a3e321d62316ecf08cbb295b0.png

Kolla varifrån!

Äntligen får man sova efter timmar av karlar i skrammel sa izze o kröp ner under täcket med ett fasligt kurrande

myzzz

Publicerad 2009-11-29 21:10:19 i Allmänt

Kolla varifrån!

Troja. . .tända ljus, snyggingar i rustning, myzzz. Bara beeejb som fattas. . .next time

Vilken kväll...

Publicerad 2009-11-29 18:45:03 i Allmänt

Ikväll visar 3:an Troja...yeees, äntligen nån som hör bön! Orlando o grabbarna dessutom i rustning...Jag kommer få ...slag o dö, ska söva ungarna med eter så jag får titta utan störande tjabbel

Glöggevent på IKEA

Publicerad 2009-11-28 18:18:29 i Allmänt

Då var årets glöggevent på IKEA genomfört och kan som vanligt sammanfattas med ett ord KAOS!
Vad är det som händer med folk när det bjuds på glögg o en liten pepparkaka? De blir tamejfan galna...
Mina skor år genomdränkta av glögg, mina strumpor luktar glögg...Byxorna är sjöblöta.. Tack o lov klarade sig Tunikan, annars hade det blivit event a´la wet-tshirt o det hade vä inte varit så lyckat. Jamenar jag är ju alldeles för gammal för att spela på sex har vi ju fått lärt oss i veckan.

hursomhelst, glöggen är slut, det fanns en pall den har jag sålt bort. Pepparkakorna försvann 2 pall av. Jag ska jobba imorgon med, hur tänkte de då???? Fick erbjudandet om att inte behöva åka dit alls, MEN man ska spela ut hela sitt godwillregister så jag har erbjudit mig att åka dit o köra en kortare dag med bara lite peppisar o nåt annat till, vad vi nu ska hitta på...
Hur smart var det egentligen????? (Ur annat än godwillsynpunkt)

När jag kom hem hade Robin smitit iväg till sin pappa...hmpff
Det är 3;e eller kanske tom 4:e lördagkvällen han lämnar mig själv med skrikfia....USEL STIL

Jaja, ha en underbar lördagkväll...den sk. partypinglan med alla one night standen ska som vanligt lägga sig i soffan framför Robinsson o prova att hångla upp katten ;)

Over and out

Dagens....

Publicerad 2009-11-28 17:53:11 i Allmänt



Sabban kör på rosa/violett idag


Själv ska jag ju till IKEA o kör på barförklädet



Vickans mailbox....

Publicerad 2009-11-28 08:13:28 i Allmänt




Min mailbox är ju tidsvis ett underhållande fenomen,  den får nog en återkommande punkt här i bloggen. Idag har jag fått mail från "pysselarbetsgivaren". Ni vet, den som tillverkade kuvert av pappersark, tejp och klammrar...

Jag spekulerade ju över om det verkligen skulle komm nån lön därifrån eller om man skulle få en pysselpåse istället. Ja, nån lön fanns inte på kontot varken den 25 eller 27.

Inatt kom det dock ett mail (märk väl att de alltid mailar o messar nattetid...)
Så här skriver en "seriös" arbetsgivare


"Hejsan!

Ingen har fått sin lön... Fick tag på Malin idag och tydligen så blev det nå fel så transaktionen fungerade inte vid utbetalningen idag. Därför kommer lönen i början av nästa vecka istället. Surt, men det är så det är tyvärr.. Den är på ingång iaf, men de kan ju inte göra utbetalningar under helgen. Hemskt leden för det!

Kram

Madelene"

___________________________________________________________________________________

Jag gillar särskilt "surt, men så är det tyvärr" Ja, för de som inte har andra arbetsgivare var det antagligen VÄLDIGT SURT.
För min del köper jag ju inte konceptet med fel på transaktionen, då jag haft företag själv o vet hur lönekörningar företag-bank fungerar. Det är ärligare att säga som det är, dvs Vi får inte betalt för senaste fakturan förrens på måndag och har inte tillräcklig likviditet innan för att fixa lönerna.....Eller vad tycker ni?

Aftonbladets klickbilaga....

Publicerad 2009-11-27 19:04:48 i Allmänt



Idag har jag lusläst Aftonbladets klickbilaga (hade ju 3 timmar att slå ihjäl på lek o bus)

Anna  Anka har en stor artikel och i vanlig ordning nyttjar hon chansen till max att få stanna en stund i rampljuset med att exempelvis kalla småväxta för dvärgar, hintar att hon ska visa hur hon förför sin man i julshowen på bästa KalleAnka tid (wtf?? måste inte programmen vara barntillåtna kl 15:00??)
Vem av oss VILL se Paul Anka bli förförd???????

Slänger ur sig "Vi får julklappar från ALLA runt om i hela världen, det mesta är trams..."

Bästa kommentaren var dock när fru Anka fick frågan om hur mkt pengar hon spenderar på julklappar. Svaret i sann AnnaAnka-anda "När det gäller pengar för julklappar säger jag inte några summor. Jag vill inte att svenskarna ska sätta i halsen i juletid." 

Den dag jag får frågan kommer jag givetvis göra en copycat på samma svar!!

 *funderar över om annat Ankanöje oxå tar ledigt i juletid för att vi stackars fruntimmer ska slippa sätta i halsen på morgonen*

_____________________________________________

Jag bläddrar vidare i tidningen och kommer till en annan ny favorit att skämmas för, Jackie Ferm.
För er som missat denna eeehum intelligenta unga dam kan jag berätta att hon är dotter till Svartenbrandt, anser att Kumla anstaltens mat ÄR bättre än skolans och på frågan vad hon har för julplaner svitchar hon blixtsnabbt över svaret till att senast hon gick på krogen blev hon erbjuden ecstasy  o blev då nästan tårögd. Man får även veta att hon under helgen supit bort plånbok samt mobil, jag viftade lite extra med intresseflaggan där.  Fröken Ferm är för tillfället med i "Paradise Hotel" där hon i likhet med flera av deltagarna gör total narr av sig själv.

Anledningen till att fröken är med i bilagan är att hon gjort utvikningsbilder (förvånande va...) Hon får frågan hur kommer det sig att du ställer upp på lättklädda bilder igen? Jackie svarar "Ja, folk kommer att tappa hakan över det här. Men det är kul att ge folk en känsla. Det var en kul grej. Det jag har sett av bilderna var snyggt."

Min fråga är; Varför kan aldrig den här typen av tjejer stå för hur de resonernar? Dvs säga "Just nu känner folk igen mitt namn, jag kunde sälja bilderna dyrare nu än för ett år sedan och vill gärna ha de pengarna" istället för att linda in sig i massa dynga.



bilkö

Publicerad 2009-11-27 16:26:48 i Allmänt

4c90ee073a373badac9fbb605bbb686d.png

Kolla varifrån!

Det blir bilkö även här!

Reflektion. . .

Publicerad 2009-11-27 16:07:33 i Allmänt

Kolla varifrån!



Vi är på lek o bus landet i örebro, jag har gått runt lokalen. Förutom mig själv finns det 2 svenska familjer, 2. . .resten är somalier och lokalen är smockfull. Jag har aldrig i hela mitt liv sett så många på en o samma gång, o jag bor i vivalla. . . antagligen försörjer vårt samhälle en stor procent av dessa familjer, de har betala 120 kr per unge (o de har INTE en var) i entré ALLA äter mat, billigaste menyn kostar 69 spänn. Alla har glass o drickor utöver det. Är det dags att vi minskar socialbidragen en smula montro?
Så här många har jag ALDRIG betalat för förut på en o samma gång..

Καλημέρα!

Publicerad 2009-11-27 08:40:02 i Allmänt

Λοιπόν, πότε ήταν η τελευταία ημέρα του διεθνούς εβδομάδας. Σήμερα θα αποτίσω φόρο τιμής στους Έλληνες που μας έδωσε τα πάντα, από θαύματα στο εξαιρετικό φαγητό. Μου αρέσει θα υπάρχει o χαιρετά, NOW!

Sabinas outfit for the day...

Publicerad 2009-11-27 08:37:52 i Allmänt



Sabban kör på rött o vitt idag då de ska till kyrkan för att fira advent med förskoleklassan. Dagens pose påstås vara en copycat från Hanna Montana...vad vet jag????

Idag ska...

Publicerad 2009-11-27 08:31:31 i Allmänt

60f0eb87440aba3f753ffbb986a8a285.png

Kolla varifrån!

Idag ska alla förskolebarn till kyrkan...vilken fotograf jag är!!! Ska kanske köra ett extraknäck på den talangen!!!

För jordgubbsälskare

Publicerad 2009-11-26 19:18:28 i Allmänt



Har ni provat denna juice av jordgubbar från Fructal? Om inte, köp med den nästa gång du är och handlar, den är magisk..

Nyårslöfte

Publicerad 2009-11-26 17:45:11 i Allmänt

Jag  hade ett nyårslöften, eller närmare bestämt 2...Brukar alltid hoppa sådana saker men gjorde ett undantag sist o klurade ut något riktigt bra.
Det första har jag fixat galant. Det andra kan det hända att jag kommer avvika från.
Nu är frågan...

Om man bryter ett nyårslöfte när det gått 11 månader av 12 måste det väl ändå anses som att man klarade av det???? Det kan ju inte bli en diff på mer än nån ynka procent

Vad tycker du?

Eller kan man helt enkelt köra nästa års löfte från 1 december istället för första januari och på så sätt komma runt regeln????

Torstai!

Publicerad 2009-11-26 07:37:22 i Allmänt

Hyvää huomenta kaikille, tänään mennä suomalaisia merkkejä. Ne tunnetaan parhaiten saunan ja juoda alkoholia. Muuten en usko, ei ole mitään tekemistä siellä, enemmän kuin mahdollisesti vähentämällä puita, jos haluamme huvitti se. On paras tänään, tyttö!

Codladh maith chairde!

Publicerad 2009-11-25 21:44:53 i Allmänt

Tarraingíonn freisin ar an lá seo le dúnadh. Bhí sé mar a bhí sé, bhí gearrtha ribbon do maith chomh maith o maith ann. Tosú anois againn ar phlean cluiche nua agus a thosaíonn ag ceann cearnógach, ansin, beidh muid a fheiceáil gach duine againn. Codladh maith chairde!

Besviken....

Publicerad 2009-11-25 19:08:17 i Allmänt

Fruktansvärt besviken på någon som inte ens kunde lämnas en dag utan att alla planer gick åt skogen. Nu kastar jag in handduken där och ger helt upp att ge stöd och hjälp i DET projektet.

Det börjar ta sig med adventspyntet hemma...

Publicerad 2009-11-25 07:58:09 i Allmänt


Fönstret i köket
Svart stjärna på fot, JulaVaruhuset 69 kr
Vit stjärna, Guldfynd 19,50



Köpt riktigt stor o fin julstjärna i år
Julstjärna flergrenad, Martin Ohlsson Cash 99,00

Vardagsrumsfönster påbörjat....kanske ska fixa gardinhänget....

Katterna har fått ett julhörn

Sabban har fixat framför TV:n
Pryttlet från Guldfynd

Mora duit!

Publicerad 2009-11-25 07:40:35 i Allmänt

Mora duit ar maidin! Tá leath na seachtaine ag imithe agus tá sé cheana Dé Céadaoin .... lá atá inniu ann íoc linn buíochas a Éirinn, a bhfuil oileán glas ar na farraige, scagtha le haghaidh a gleannta agus cnoic. Seachas i dteagmháil leis Whiskey leis an áit, agus tá sé ar eolas is fearr chun an t-amhrán "Whiskey in the Jar" le Metallica rinne clúdach de phenomenal. Bíodh gach duine lá deas!

Bonne nuit mes amis

Publicerad 2009-11-24 22:17:05 i Allmänt

La journée tire à sa fin, il a été un long voyage avec le o job une très bonne nuit quand notre petit chat rentrés chez eux. Maintenant, il mai être merci et bonne nuit, nous allons voir quels pays se concentrera sur demain, See You!

VARNING!

Publicerad 2009-11-24 22:00:28 i Allmänt

 Om du får ett mail som säger Att du ska dra åt helvete, gör inte det! Det Är Ett lurmail! Det är asvarmt Där och folk Där är skitsura!

Tisdag!

Publicerad 2009-11-24 07:44:42 i Allmänt

Bonjour tout est là. Semaines internationales de continuer dans le caractère français. France est en baisse en Europe et est surtout connue pour la semaine de la mode à Paris. Autres sites peuvent être bien ... rien ... Ont un mardi merveilleux!

Porrig eller vacker??

Publicerad 2009-11-23 21:24:22 i Allmänt



Calvin Kleins nya underklädes-kampanj upprör i det konservativa USA. Nu kommer kampanjen till Sverige och ska pryda en busskur nära dig.

Dagens fråga lyder kort och gott

är den porrig
eller vacker?

Snygg?
eller snuskig??

Vad tycker du?

Och med den tyska anknytningen avslutar vi denna dag på samma sätt som vi startade den! Med tyska förståss; Guten Nacht meine lieblings
Imorgon fortsätter vi den internationella veckan med att börja o sluta dagen med en ny landshyllning....






Dörrhandtagsbyte i huset.....

Publicerad 2009-11-23 18:26:29 i Allmänt


Gamla varianten som jag byter till dessa....

VÄLDIGT pillrigt projekt......

MEN...att så lite kan göra så stor skillnad!

Dagens mat...

Publicerad 2009-11-23 15:23:12 i Allmänt



Dagens måsten är avklarade, lilla fröken är hämtad från skolan o den stora är som omväxling hemma o sjuk denna vecka. Nu står det kycklingspett, klyftpotatis o vitlöksbröd i ugnen o så blir det väl att slänga ihop en sallad till det.

´

Publicerad 2009-11-23 15:19:59 i Allmänt

Silja Europa

Publicerad 2009-11-23 15:14:48 i Allmänt

Vissa helger skulle man ju bara ha varit på kryssning....Denna helg har vi gått miste om  bästa resan med Silja Europa, den har fått tekniska fel o hittar inte hem. De stackars människorna är fast på Östersjön med underhållning, gratis mat o fri sprit....VILKET ÖDE...
Kan nästan höra jobbsamtalen som ringdes imorse... "Hej Chefen, jag är på Silja Europa, båten lyckades inte komma hem i tid så jag kan tyvärr inte dyka upp på jobbet förrens tidigast onsdag, JA det är OK med obetald semester, tar ett par drinkar till för er som arbetar istället"

Stackars människor hur ska det gå???

*VARFÖR VARFÖR ÄR JAG INTE PÅ BÅTEN????? Sliter mitt hår i förtvivlan*

Till alla er tjejer som vill förstå och för er män som ännu inte har förstått…..

Publicerad 2009-11-23 07:58:10 i Tips o trix

En rekommendation från Svenska Brukskarlsklubben!

Brukskarlar

Ursprung
Den tama mannen har funnits som sällskap och bruksman till kvinnor så långt tillbaka i tiden som vi kan minnas. Användningsområdena har givetvis växlat, allt från jakt och jordbruk till dagens rena sällskaps- och avelskarlar.


När du bestämt dig för att skaffa karl vill vi ge dig lite tips och råd för att förenkla din vardag med mannen.


Det första du behöver tänka på är om du verkligen har tid med en karl. En karl är ingenting man lättvindligt kan lämna bort till vänner och bekanta. Ännu finns inga godkända pensionat i Sverige. Lyckligtvis är karlar idag accepterade i de flesta offentliga miljöer. Det är dock ej tillrådigt att ta med karlar överallt. Exempelvis boutiquer brukar framkalla nervositet och i vissa fall aggressioner. Det är inte ovanligt att man ser oroliga och gnällande karlar väntandes vid kassan.


Även om du anser dig ha tid över till både en och två och kanske tre karlar vill vi inte rekommendera mer än en. Ofta visar de oro och till och med svartsjuka om 'matte' bryr sig för mycket om andra karlar!

Kostnader
Det är givetvis något som man bör tänka på innan man skaffar karl. Att ha karl är inte billigt. En karl äter mycket och behöver kläder, bil, mm. En duktig arbetskarl kan ofta själv tjäna ihop till sitt uppehälle. Har man en skicklig jägarkarl kan han bidra till hushållet med bland annat älgkött. På höstarna kan man till och med se hur karlar beger sig ut i flock för att jaga älg. Se till så att just din karl har tillstånd, d v s licens, för detta annars bör man inte låta dem löpa omkring hur som helst i skog och mark. Om din karl saknar det rätta intresset för jakt kan du kanske istället träna honom till att bli en skicklig bär- och svampplockare.

Allmän skötsel
För att din karl ska få leva ett långt, friskt och lyckligt liv behöver han god mat, frisk luft, daglig motion och någon eller några aktiviteter som inspirerar honom. Tänk även på att hålla din karl vacker. Östgötarasen är vanligen renlig av sig och sköter det mesta själv till exempel ansning av skägg och naglar. Avancerad tandvård och trimning av huvudhår bör man överlåta till en fackman.

OBS! All kupering är strängt förbjudet i Sverige, sådant kan till och med medföra rättsliga följder i vissa fall!

Raser
Det finns ett stort antal olika karlraser. Vid resor till sydligare länder slås man av hur många lösdrivande karlar som finns på gator och stränder. Och visst är det lätt att glömma allt förnuft när man ser in i ett par bedjande, sammetsbruna ögon... men tänk på att dessa karlar oftast helt saknar uppfostran och dessutom kan vara smittbärare av allehanda sjukdomar då vaccinationer är ovanliga i dessa länder. Dessutom är det ofta problem med att få införseltillstånd till Sverige för sådana karlar. Vi vill därför rekommendera att du väljer en av våra erkända svenska raser.

Vi väljer att här presentera Skånerasen.

Vad som kännetecknar Skånerasen är främst ett lugnt psyke, relativt lättuppfostrade men de behåller ändå sin lekfullhet högt upp i åldrarna. Alla färger och kroppsbyggnader är godkända.


En könsmogen karl tycker om att visa upp sig med sina artfränder på dansställen. Det är där som parningslekarna inleds. I jakten på en ägarinna kan till och med vilda slagsmål utbryta. Vi avråder dock från att välja någon av de riktiga 'stridstupparna', de kan bli svåra att få någon riktig pli på. De kan i vissa fall morra och anfalla sin ägarinna! Då måste man omedelbart säga ifrån och visa vem som bestämmer. Det ger honom en trygghet att veta sin plats. Även den lugnaste karl kan ibland brusa upp och försöka ta kommandot. Det gäller då att vänligt men bestämt tillrättavisa honom. Om det inte räcker så måste list tillämpas. Du bör i ett tidigt stadium bestämma om du vill ha en inne- eller en utekarl. Väljer du en innekarl så bör du tänka på att motion är otroligt viktigt. En innekarl kan annars bli passiv och hemfalla åt öldrickande framför tipsextra. Det är inte svårt att lära en karl enklare små sysslor såsom att gå och handla eller att dra en barnvagn runt kvarteret. Glöm inte heller att ge rikligt med beröm. Karlar sporras då och utför villigt sina små tjänster. Godbitar användes med fördel för att belöna önskvärt beteende.

Uppfostran
Även om du vet att din karl är lydig och snäll och inte skulle göra en fluga förnär så bör du inte låta honom i glädje hoppa emot främmande människor. Någon som ej är van vid karlar kan till och med bli rädd. En annan viktig uppfostringspunkt är att lära honom att tiga på kommando samt att hålla sig intill dig så att han inte ställer till förtret för andra. Mycket vanligt är en tendens att springa efter andra karlars bilar och ett sådant beteende är oacceptabelt och bör kvävas i sin linda!
Avel
Även om du idag inte är intresserad av avel så är inte snöpning något vi vill rekommendera. Det kan komma en dag när du ångrar dig och då blir du tyvärr tvungen att byta ut din gamla trotjänare mot en ny. Om du tänkt använda din karl i avelssyfte bör du först kolla stamtavlor men även tänka på att påssjuka kan försämra avelsmöjligheterna. Ett byte kan komma i åtanke. För övrigt brukar karlarna visa sig villiga till avel något som bekräftas från BB-håll. Om du inte vill lämna din karl hemma vid förlossningen så går det bra att ta med honom till BB. Personalen där har utbildning och är vana att handskas med nervösa karlar. En positiv reaktion är att många karlar uppvisar en högre mognadsgrad efter den första avkomman även om motsatt reaktion i sällsynta fall kan förekomma. Vidare avel bör inte bedrivas på karlar som inte visar intresse för sin avkomma, inte vill kännas vid sin avkomma eller till och med är aggressiv mot avkomman. Sådana karlar är inte ens lämpliga som sällskapskarlar och du bör snarast göra dig av med honom hur söta de än må vara.


Eventuella framtida ägarinnor till en sådan karl bör varnas för att han har sådana defekter innan de tar hem honom.

Kost
En karl kan äta i stort sett vad som helst även om de tycks föredra den kost de är uppfödda på (det sk 'mammas-köttbullar-syndromet'). Rådgör därför gärna med uppfödarna om vad karlens kost varit baserad på under uppväxten. Låt inte mannen rumstera fritt i kylskåp och skafferi och fall inte för bedjande blickar vid kaffebordet. Det är direkt olämpligt att låta honom tigga vid bordet. Vissa karlar visar ibland tendenser att vilja hjälpa till att tillreda sina egna måltider. Detta bör uppmuntras! Maltdrycker uppskattas ofta av karlar men låt det inte bli till någon vana. Ett par burkar per månad under sträng uppsikt är dock inget att oroa sig för.

Sjukdomar
Karlar kan ofta uppvisa diverse små sjukdomssymtom. Ta dock dessa med en nypa salt. En kvinna kan vanligtvis fortsätta att utföra sina dagliga sysslor trots sjukdom men detta tycks vara svårare för en man. Han sjukskriver sig gärna i rent förebyggande syfte. Detta inträffar oftast vid helg- och skiftarbete. Många karlar har tendenser till färgblindhet. Du bör därför hjälpa honom med påklädningen. Karlar med orange tröja och rosa byxor har faktiskt påträffats.

Sammanfattning
Vi hoppas att du får mycket glädje av din nya karl under många år. Som komplettering till våra små tips kan du gärna läsa andra, mer utförliga fackböcker i ämnet karlavård. Vi kan rekommendera 'Allt en kvinna bör veta om män'. Du kan givetvis också vända dig till närmaste klinik.


Svenska Brukskarlsklubben 
  

 

Ny vecka!

Publicerad 2009-11-23 07:42:30 i Allmänt

Guten Morgen an alle von euch da draußen. Diese Woche werden wir versuchen, ein bisschen mehr international, und wir beginnen mit den Deutschen. In Deutschland spricht man Deutsch und ist es am besten für bekannt, während die meisten peinlich von einem Mann, der den Namen Hitler hatte. Wenn er kann sehr, schön, er war definitiv nicht ... Wir werden im Laufe des Tages mit heißem neue Kugel zurück, haben einen guten Start in die Woche!

inte alls....

Publicerad 2009-11-20 11:00:02 i Allmänt

Dagens plan funkade inte alls....hann inte mkt mer än lämna lilla fröken så ringde de från skolan o ville returnera henne då de tyckte att hon fortfarande var sjuk. Hållååååå, hon har faktiskt varit feberfri i 2 dagar....finns inte ett fel på ungen mer än möjligen lite tjurighet..
Jaja, jag ändrade Nivea-eventet och åker till Nyköping imorgon istället, var faktiskt bättre för min del då lördagen är en bättre dag i butik, samt ett par timmar kortare.
NU ska jag äntligen få tid att käka upp frukostmackan jag inhandlade för X antal timmar sedan på McDonalds...
Säga vad man vill om Mc-mat men frukostmackor, DET KAN DE GÖRA!

Dagens Nivea-look

Publicerad 2009-11-20 08:55:31 i Allmänt



Dagens make....



Dagens helhet...

Ska mot Nyköping och Nivea-event igen...Frös ju som helvete förra veckan så idag är jag KLÄDD!!!
Underställ, strumpbyxor, benvärmare, kort tröja, långärmad tröja, stickad tröja o så Jackieklänning på det.  För att vara helt på den säkra sidan tar jag på tillhörande kavaj oxå...JAG TÄNKER INTE FRYSA IDAG!!!

Tack Madde för denna!

Publicerad 2009-11-19 20:23:04 i Allmänt

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet. Gnaksa färkct tcyker jag!


Kort och gott! Rättstavningsprogram släng er i väggen!

Busted....

Publicerad 2009-11-19 19:26:35 i Allmänt

Har haft en facebook-diskussion idag om hur man blir kvitt barnens prylar utan att det märks. Ämnet kom sig av att Sabban adventspyntar och jag tycker väl inte att hon helt och hållet har öga för sånt riktigt än....MYCKET pryttlar på liten yta om man säger så.....

Får givet en del kommentarer, vad roligt, bra med duktiga barn osv...Mitt svar blir nja....bra o duktig vete fan...jag gör som vanligt låter Sabban fixa först o har sedan en vecka på mig att ändra om o rensa bort.

Jag är inte den typen av mamma som påstår att barnens toarulltomtar är fina och att det blir snyggt när en 6-åring städar. FÖR DET ÄR INTE SÅ! (Vi pratar andra vuxna här alltså, givetvis säger jag inte till ungarna att de gör skitfult pyssel o städar som krattor....)

Kom här in på en diskussion om det här med att slänga saker i smyg och konstaterade att det är tur ungarna inte vet vad som ligger i botten av soppåsarna....Pyssel, ovärderliga skatter från Happy Meal, halvtrasiga barbiesaker osv osv...

Det gick en kvart, max...sedan inträffar detta då jag går ner till köket för att se vad de sysslar med;

Gick ner till köket o hittade en odefinerbar kletig massa på köksbänken, skrek i falsett "Sabban VAD är det här??" Fick svaret; "från mina flingor, det var äckligt" Frågar "VARFÖR ligger det inte i sopen???" Får då svaret "Jag vet inte vilken sop det ska va i"
VISAR båda barnen skillnad på sop o kompost varvid Sabban rycker upp sitt lasersvärd från senaste happymeal-lådan "har DU slängt DEN HÄR???""" JAG??? neeeheee, det var nog mormor som inte visste vilken SKATT det var.....BUSTED sa Robin och skrattar än....

Är nu MKT fundersam över dettta sammanträffande, har Sabban lärt sig läsa ismyg o såg vad jag skrev på Fb?????? Spelar ungen bara att hon inte är den vassaste kniven i lådan????

VAB...

Publicerad 2009-11-19 16:24:47 i Allmänt

Nu har jag varit hemma och vabbat i 4 dagar med lilla fröken nippertippa...klättrar snart på väggarna....Idag har hon varit 100% feberfri så imorgon får det vara dags igen. Tyvärr har jag ett nytt Nivea-event framför mig...i metropolen Nyköping.....hmmmm blir ungefär lika trist som att vara här hemma....
Nu ska vi ägna kvällen åt att ta fram lite adventsfint!

bäddbyte

Publicerad 2009-11-17 15:23:13 i Allmänt


Lilla fröken har förflyttat sig till den tillfälliga köksbädden....
Nu ska vi skicka in kyckling o klyftpotatis i ugnen o röra ihop en kladdkaka till efterrätt.

.

Publicerad 2009-11-17 13:49:30 i Allmänt

Tips!

Publicerad 2009-11-17 13:48:08 i Allmänt

Izze somnade han med....

Publicerad 2009-11-17 12:30:07 i Allmänt


Izze, han hittade en filt o sabbans morgonrock, dessa tyckte han var mysiga att sova på, eller???Åt han oxå av de sövande pannkakorna??? Vad hade jag egentligen i smeten??? Fast, det kan väl inte vara nån fara, jag åt ju oxå en och mig veterligen är jag fortfarande vaken....

Sövande pannkakor...

Publicerad 2009-11-17 12:28:04 i Allmänt



Lilla fröken somnade mitt i pannkaksätningen (vänster nederkant på bilden)
Jaja, lite fick hon väl i sig iallafall...

Dagens lunch

Publicerad 2009-11-17 11:31:02 i Allmänt



Lilla fröken har fått tillbaks lite aptit och beställt pannkakor till lunch

Tisdag

Publicerad 2009-11-17 08:28:27 i Allmänt

Då var det tisdag och idag har jag fått iväg fjååårtis-åskmolnet till skolan. Det kan inte finnas NÅN unge med sämre morronhumör än den grabben...
Sabban har sovit i min säng, en bedrift av oss eftersom jag kapade dubbelsängen i höstas o numera har en "knapp 90-säng". Trodde absolut att en av oss skulle trilla ur, MEN vi har hållt oss kvar!! JAG vaknade istället intryckt i betongväggen...
Lilla prinsessan har fortfarande en hel del feber, men är inte på långa vägar lika varm som igår då hon passerade 40-strecket, skönt att det går åt rätt håll!
Nu ska vi krypa ner framför bollibompa en stund och bara mysa!
Ha en fin dag i grådasket,
Vickan

Socialtjänsten...

Publicerad 2009-11-16 15:57:35 i Allmänt

Jag måste ge en känga till så socialtjänsten i Örebro, en STOR sådan.
Jag har en nära släkting med alkoholproblem, stora sådana som följt denna person genom hela livet. Personen har då och då gjort försök att räta upp sitt liv men får inte tillräckligt engagemang på egen hand. Kroppen är slut, barnen mår dåligt, jobben går upp i rök, självkänslan är i botten o.s.v
Det sista halvåret har varit en katastrof, för omkring 2 månader fick jag nog och ringde runt för att se hur man går till väga för att få en plats på behandlingshem åt en annan vuxen person.
Det visade sig vara ett mkt besvärligt projekt...
Jag var tvungen att ringa socialtjänst väster i Örebro för att göra en anmälan om LVM, lagen om vård av missbrukare. Sagt o gjort, jag anmälde.
Personen blev kallad till en sekreterare i 25-års åldern vars erfarenhet av missbruk antagligen var lika med noll. Jag var med som stöd på detta första besök. Personen i fråga höll med om allt jag sagt i anmälan och resultatet blev att de skulle hjälpa till med att ta fram en behandlingsplan som passade.
Behöver jag säga att INGENTING har hänt sen dess...

Denna helg försvann objektet ifråga, jag blev skiträdd att personen låg död någonstans eftersom hälsoskicket numera är under all kritik. Efter en del efterlysningar runt bekantskapskretsen kom han till rätta.
SMS o kontstiga samtal om otroligt dåliga saker har sen dess avlöst varandra.

Imorse ringde jag därmed på nytt soc och gjorde en ny anmälan. Denna gång har jag varit övertydlig och i detalj redogjort för hälsotillstånd, betende, samt flera, som jag inte vill gå in på närmare, anledningar till att personen är en fara för sig själv.

Varför kan inte fler i personens nära omgivning ringa så det blir lite mer tryck på denna, hittills, värdelösa instans???

Nu får vi se om det händer något denna gång, JAG kommer inte ge mig förräns objektet har plats på behandlingshem, SÅ ÄR DET MED DET!

Hemma med sjuka barn

Publicerad 2009-11-16 15:15:09 i Allmänt

Sabban vaknade med hög feber och hosta, ingen idé att fundera på skola för hennes del idag alltså. Somnade om en stund då jag var trött som ett as efter en telefon som ringt flera gånger under natten, missade veckarklockan o väcktes igen av Sabban halv nio....Robin börjar 8:20...
Ringde o sjukanmälde även den ungen, som vaknade en timma senare. Efter att ha mornat sig en stund o fått i sig frukost sa sonen "jaha mamma, får inte jag gå i skola längre eller?" ehhh... jo självklart men jag råkade somna om, du har en fridag, ta vara på den....
Sabban har sovit nästan hela dan trots att hon är fullproppad med alvedon, hoppas det går åt rätt håll o hon blir bättre, hosta o feber är extra obehagligt i dessa grissjuke-tider.
Ha en bra start på veckan mina vänner!

Vickan

Till en vän...du vet vem du är!

Publicerad 2009-11-15 21:30:16 i Allmänt






So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed

We used to take turns
To cover up the pain
Deep below it burns
And the fellin' still remains

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

Yes we gave it a try
But maybe for too long
Out of every sorrow
Another day will dawn

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

And the road travels on
But I'm still near you
In my life, like a song
I will still hear you
Still

Sun will shine for you
'Cause I adore you...
---------------------------------------------------------------------------------------

Så är det adjö?
Är det dags att släppa dig fri?
Är det dags att låta den flyga?
Är det dags att låta det blöda

Vi brukade turas om
Att dölja smärtan
Djupt under brinner den
Och känslan finns kvar

Du kommer att hitta någon ny
Jag hoppas verkligen att du gör det
För jag älskar dig
Och solen kommer komma till dig
 den kommer skina för dig
För jag avgudar dig

Ja vi gav det ett försök
Men kanske alldeles för länge
Av varje sorg
En annan dag vill komma

Du kommer att hitta någon ny
Jag hoppas verkligen att du gör det
För jag älskar dig
Och solen kommer komma till dig
 den kommer skina för dig
För jag avgudar dig

Och vägen vi färdas på fortsätter
Men jag är fortfarande nära dig
I mitt liv, som en sång
Jag kommer fortfarande höra dig
Fortfarande

Solen kommer att lysa för dig
För jag avgudar dig

___________________________________________________________

 

Sabbans gravida problem har fått sitt svar!!

Publicerad 2009-11-15 19:17:10 i Allmänt

Idag ramlade kronan ner!
Ni som följt bloggen vet att min dotter hade en traumatisk upplevelse i veckan då en av tjejerna i klassen klängde på hennes rygg. Sabina trodde att hon fått en bebis i magen....
JAG har funderat mig gråhårig på VARFÖR TROR HON ATT BEBISAR BLIR TILL SÅ???
Idag ramlade kronan ner då en av mina vänner hade haft ute sin hund på sök..

systerysters knäppa tikar!!!!

De löpte båda två när Millan tog studenten, Sabban hade tagit tonvis med kort på detta, nedan ser ni ett av dessa



Hundar rider på varandras rygg när de vill göra barn, det VET ju tom Sabban!!

Smygstartar julen! GOD JUL!!

Publicerad 2009-11-15 09:34:33 i Tips o trix

       

Sabban och jag har varit själva hela helgen eftersom Robin avvikit från trupp och åkt med sin pappa på nåt biltjohejsan i Globen.
Vi började lördagen med lite hemmafix, sen blev det pizza, lite TV o massor av tända ljus till middag och efter det tjuvstartade vi julen och bakade lussebullar samt pepparkakor.
Sabinas kall är definitivt att bli bagare!
Försökte lösa den största bullgåtan av de alla, dvs problemet med att smöret smälter o rinner ur när man gräddar bullarna. Dagens tips var potatismjöl, och JA! det stannade faktiskt kvar mer än när man kör utan!! Nästa bullbak ska vi prova kokbar marzan som oxå ska fungera.
Idag är det söndag och det står som vanligt bugg och balett på eftermiddagens agenda..
Förmiddagen gissar jag kommer gå i städningens tecken!

     

Skornas himmel!!

Publicerad 2009-11-12 19:47:16 i Allmänt

Idag tog arbetet mig till Falun och några skobutiker. En hade jag aldrig hört talas om, den hade namnet "Deichmann"

Jag klev in, såg mig omkring o trodde jag hade dött och kommit till himlen!!

Vilket sortiment!!! Vilka prislappar, skojar de med mig??? Skitsnygga stövlar för 299 spänn????

Sökte lite när jag kom hem, förutom Falun har denna formidabla kedja butiker i Linköping och Skärholmen än så länge.

Här hittar du deras tyska webb-butik, titta o njuuuuut!!

http://shop.deichmann.de/Damen.html


Och här kommer några av underverken....


Sabina fortsätter kryssa inför julen....

Publicerad 2009-11-10 22:39:27 i Allmänt



Idag kom Guldfynds julblaska och Sabban la givetvis omedelbart vantarna på den vartefter hon bad om en penna för att börja kryssa det hon ville ha i julklapp.
Pennan tog slut och fick bytas ut....
Det är NU det börjar kosta deg...

hmmm.....

Publicerad 2009-11-10 17:51:11 i Allmänt



Sabban har snott mina overknee-strumpor....
hmm...ja, ja,ska man springa runt o se ut så här får man fasen skylla sig själv om man får graviditetsproblem...
STEEEEFAN!!!!!!!!! FIXA!!!!!!

Kallelse till exkexet...

Publicerad 2009-11-10 15:48:30 i Allmänt

Jag har idag hämtat din dotter på fritids och fått upplysningen om att en av de andra flickorna i klassen är kär i henne och har försökt att kyssas. När vi sedan sitter i bilen på väg hem frågar lilla fröken om tjejer har "frön". Jag svarar att tjejer inte äger den egenskapen.
Väl hemma går din dotter o skruvar på sig en stund, sedan kommer tårarna trillande och detta sägs;
"Men mamma, hon klängde på min rygg, jag VILL INTE HA någon bebis"
Din dotter har även tagit av sig alla kläder och vill att jag kollar om hennes mage har växt....

du kallas härmde till att ge din dotter en mer avancerad förklaring över hur barn blir till, jag sträcker mig till att vidhålla att det behövs en kille, en nypa frön och att det inte räcker med att klänga på någons rygg....

Kökspiga....

Publicerad 2009-11-10 14:46:55 i Allmänt


Tillbringade eftermiddagen som kökspiga i köket....
Resultat??

Hasselbackspotatis på G i ugnen



Ett traditionell köttfärslimpa o  enmed dill o tomat. Köttfärsbiffar med blandat innehåll


dinkelbröd på G i ugnen

Letade bra recept på matbröd och hittade då detta avstressande guldkorn....

Publicerad 2009-11-10 12:43:18 i Allmänt

Enkelt matbröd som stressar ned

 Ett recept ur Guldkorn
2 stora bröd
Metodisk och handgriplig metod för att fixa matbröd som slår an tonen i umgänget. Med handknådad deg jobbar du bort stressen efter en hektisk dag.
1 kg vetemjöl special (gärna med fullkorn iblandat)
2-3 matskedar matlagningssirap
1 halv näve havssalt (inte bergsalt!)
0,5-0,6 liter vatten
1 pkt färsk jäst
Diverse frön
Lös upp jästen i fingerljumt vatten (ca 30 grader?). Häll mjöl och salt i den största bunke du har, gärna rostfri eller bättre hårdplast.
Ta en träslev och rör om medan du tillsätter vattnet, så slipper du den klibbigaste delen.

När degen är fast och hanterlig tar du i med nävarna. Jobba mot bänken så slipper du överföra hälften av all energi. Ge degen vad den tål i 5-10 minuter. Bra mot spända axlar.

Lägg tillbaka degen i din bunke. Lägg på en duk(vidskepelse?) och vänta den tid det tar att röka en Macanudo (Robusto), eller mellan trekvart och en timme, tills degen når dubbel storlek.

När du är nöjd Häll ut degen på det frikostigt mjölade bakbordet. Använd våg för att fördela degen i rätt storlekar, så får du jämnt resultat.

Forma degen till det roligaste du kan komma på (Kom igen nu!), stryk lite vatten på degen och strö på några udda frön, som koriander, eller svart sesam.

Låt dina färdiga verk stå och jäsa dragfritt (skrock?) i minst 20 minuter, medan ugnen når 225 grader. När allt är moget så...

Ta det lugnt! Nu är det bära eller brista om degen ska kollapsa. Förbered med vantar. Öppna luckan lugnt, lyft av dragskyddet från degen om du har sådant, förflytta plåtarna långsamt och värdigt från sin höga plats ned till ugnsnivån. Styr försiktigt in dem utan att klanka ned dem på skenorna. Stäng lugnt ugnsluckan...

Och sätt ned ugnen på 200 grader. Sätt dig på mattan och glo in i ugnen ett tag. Det är nu du verkligen slappnar av.

När toppen är gyllenbrun, eller lite mer kanske, så öppnar du luckan, lyfter ut ett bröd och knackar på undersidan. [Bonk] är bra = ta ut, [fudd] är dåligt = längre tid i ugnen.

Fall nu inte för frestelsen att hacka sönder din skapelse, utan låt den vila ett par tre timmar.

... För de som skrattar högt åt kolesterol kan jag tipsa att knaperstekt bacon i små flingor gör ett extra högt och smaskigt bröd. Men hållbarheten blir kortare och det räcker med max ett par mackor. (Stek baconet i skivad vitlök)

Vikten av att krympa alternativen...

Publicerad 2009-11-09 22:47:16 i Allmänt

Just nu går denna statusrad runt bland många på facebook

Kopiera denna text, och se vart folk vill placera dig: 1.Sinnesjuk 2.Jag vill gifta mig med dig. 3.Senfärdig 4.Härlig. 5.Kärleksfull. 6.Iskall. 7.Modig. 8.Dum. 9.Bortskämd. 10.Självsäker. 11.En jag tänker mycket på. 12.Sexig. 13.Glädjespridare. 14.Härlig utstrålning. 15.Otrolig! 16.Egoist. 17.Söt. 18."Player". 19.Den bästa! 20.Nörd. 21.Stillsam. 22."Vildsint" 23.Irriterande - Placera mig

Resultatet blir en massa 4, 5, 11, 13, 14 o annat mer eller mindre trist...för hur kul är det egentligen att "vara en glädjespridare" eller för att inte tala om "söt"

Jag fick faktiskt en (eventuell) 2:a!!!! Av en av mina gamla vänner, vi kan kalla henne Kicki (eftersom hon heter så)

Konstaterade (eftersom ingen annan uppenbart hade det intresset) att nån gång i livet måste ju nån jäkel fria o då får man fasen inte vara kinkig på små skitdetaljer som att det råkade vara ett fruntimmer....

Efter ett tag kom då en annan Fb vän, vi kan kalla honom Dick (eftersom han heter så), med denna lösning
 till statusrad

Kopiera denna text, och se vart folk vill placera dig: 2.Jag vill gifta mig med dig.

Kontenta av detta GE INTE FÖR MÅNGA ALTERNATIV; DÅ FÅR DU ALDRIG SVARET DU VILL HA!!

Nu ska vi se hur detta kommer gå....

Fotboll....

Publicerad 2009-11-09 09:08:04 i Allmänt

igår spelade tydligen Djurgården fotboll, för er som inte vet vad det är för något ska jag försöka förklara;


X antal killar i två varianter av tröjor springer efter en normalstor boll. Den ska in i en fyrkantig stålställning med typ trasiga nätgardiner runt. Detta händer inte ofta MEN har man en jäkla tur KAN det inträffa o ev tar då den som sparkade bollen av sig tröjan DÅ BÖRJAR DET BLI INTRESSANT

Åter till fotbollen o Djurgården, de vann sin match o det var på det berömda håret kan man säga.
Idag intervjuade radio den tomte som sparkade in nåt mål.
Killen säger "jjaaa, jiiipiie" osv o förklarar sen att målet för nästa år är att krossa AIK

JA, jag vet som sagt inte mkt om fotboll.....men så mkt har jag sista veckan uppfattat att Djurgården väl nästan åkte ur allsvenskan o ligger väl troligen kvar på sista plats efter gårdagens match... AIK de vann o ligger på topp va??

Jag säger Lycka till med det till den planen.......

Hoppsan!!

Publicerad 2009-11-09 08:58:29 i Allmänt


Läser aftonbladets nätupplaga om vad som händer just nu i Sverige o hittar följande....



Värdetransportrån i centrala Göteborg

Polisen söker med helikopter

En maskerad man rånade på måndagsmorgonen en värdetransport i centrala Göteborg.

– En väktare har blivit frånryckt sin väska och hotad med ett pistolliknande föremål, säger Thomas Fuxborg på Göteborgspolisen till Aftonbladet.

Polisen söker nu med hundar och helikoptrar efter rånaren.

Mannen var mörkklädd och slog till när värdetransportbilen stod parkerad utanför en bank på Västra Hamngatan i Göteborg. Väktaren klarade sig oskadd undan händelsen och det är oklart hur mycket pengar rånaren fick med sig.

Rånaren försvann från platsen till fots men polisen misstänker att han haft minst en medhälpare.

– Vi har fått in larm om en stulen bil i området så vi tror att fått hjälp att ta sig därifrån i bil, säger Thomas Fuxborg.

Polisen letar nu efter rånaren i området runt Pedagogen.


MEN LILLA STEFAN, nästa gång jag skriver en kommentar och föreslår "bankbesök i burka" för att klara Sabbans önskelista behöver du inte ta det så bokstavligt!

Måndag igen o en ny spännande vecka....

Publicerad 2009-11-09 08:42:59 i Allmänt

Som vanligt kom vi från huset i sista minuten eftersom fjååårtisen i vanlig ordning var tvungen att gå på toa, sitta en stund o stirra efter en kam han vet inte finns o sen sakta dra lite i håret istället 3 minuter innan skolan börjar.
När vi skulle köra ut från parkeringen stog det en jäkla lastbil o blockerade hela utfarten från parkeringen så vi fick krångla o åka runt o ut från andra sidan, VILKEN? ja jag skulle ju ALDRIG hänga ut nån här...*Schenkerbil som körde för Börjes Transport* Sabban drog ner rutan när vi passerade o skrek "sluta slöa o börja jobba din dåre så man kommer förbi" *funderar över vart ifrån hon får sånt...*

Julklappar....

Publicerad 2009-11-08 16:11:47 i Allmänt

När vi kom hem hade den första av julens alla leksakskataloger hamnat i brevlådan. Sabina la givetvis allt engagemang som gick att uppbringa på att bläddra igenom och kryssa för de saker hon önskade sig.
Själv funderar jag över varför jag helt enkelt inte bara sa att hon skulle kryssa det hon INTE ville ha, antagligen skulle jag inte ens ha behövt ta fram en penna då.....

Sabina o pappa äter tårta

Publicerad 2009-11-08 16:09:05 i Allmänt



Sabina har gjort minitårtor till sin pappa på fars dag.
Att det är far och dotter kan ju ingen ta miste på, koncentrationen på att få tårtan i magen är som synes total hos båda.
Efter denna förtäring åkte vi vidare till morfar med present till honom samt varsin minitårta till honom och mormor.

Fars Dag

Publicerad 2009-11-08 11:13:21 i Allmänt

Grattis alla pappor på fars dag!



Och en favoritfrukost i repris till er alla....

8 år

Publicerad 2009-11-08 10:04:06 i Allmänt



Idag är det 8 år sedan världen bästa kompis alla kategorier kastade in handuken



Love you forever and miss U like hell

För 7 år sedan HADE jag faktiskt sexuellt umgänge!!

Publicerad 2009-11-07 22:47:35 i Allmänt

Idag är det 7 år sedan denna lilla morrhoppa skuttade in i magen på mig...Vem ska man gratulera Sabban, mig själv eller den förbaskade pappan som är största boven i det dramat?????
Imorgon är det då 8 år sen den värsta dan hittills i mitt liv...
Konstigt hur två personer kan höra så ihop o så tror folk att jag skämtar när jag säger att Anne o Sabban är same same but diffrent....

Fars dag

Publicerad 2009-11-07 21:22:23 i Allmänt

Sabban fixar med alla farsdag paket!

Pressat schema inför fars dag för barnen....

Publicerad 2009-11-07 21:11:37 i Allmänt

Jag har som bekant varit i metropolen Eskilstuna idag och sålt lite Nivea-produkter.
Det fanns en del presentaskar o dessa frontade jag fram lite extra eftersom det är fars dag imorgon.
Framåt eftermiddagen kom en flicka runt 5 år med sin mamma.

Mamman tittade på de olika varianterna o flickan såg måttligt intresserad ut.
Jag frågade flickan om hon skulle köpa en fin present till pappa på hans dag, på hennes blick märkte jag omedelbart att hon INTE tyckte att pappa behövde en SÅ stor present....

"Men den här blir nog fin till pappa" försöker mamman "tror du inte det?"

Flickan mumlar ett nekande

Jag säger då, du har så rätt gumman, det räcker allt med att du ritar en fin teckning åt honom!

Flickan stirrar på mig och säger

"JAAAG???"

fortsätter sedan....
"Du vet, man orkar inte rita hur mkt som helst o jag har redan gjort ganska många teckningar den här veckan...."

Så var det med det fars-dags firandet

va fasen naglarna. . .

Publicerad 2009-11-07 10:51:35 i Allmänt

-31e91a01fd23aad4547b6039a8cca01.png

Kolla varifrån!

Hade givet missat att fixa naglar. . . Tackar högre makt för att jag känner mig själv o har ett lack liggandes i bilen, nu ska det bara torka SEN KÖR VI!

resultat. . .

Publicerad 2009-11-07 10:07:50 i Allmänt

70cb99648eef93e1e7ee1f73afe4b288.png

Kolla varifrån!

Hur blev då dagens kluriga make? Jo så här! Fick köra på uppsatt hår då tiden som vanligt sprang från mig. Nu ska det säljas nivea!

i maileboxen...

Publicerad 2009-11-07 08:53:09 i Allmänt


Detta oootroliga erbjudande kom idag på min mail...

JAAAAA SNÄLLA SKICKA HATTEN REDAN IDAG JAG KAN INTE VÄNTA!!!! *not*

VARNING TILL OFFENTLIGHETEN!

Publicerad 2009-11-07 08:37:17 i Allmänt

 

 

Polisen i Örebro informerar samtliga hundägare!!!!

Håll ett extra
öga på er hund.

 

Polisen har mottagit flera samtal från ägare som varit
upprörda över sin hunds plötsliga frånfälle.

 

Alla tecken pekar mot
en
ny sorts hunddöd
med väldigt snabbt sjukdomsförlopp.

Sju hundar har
redan avlidit, under mystiska omständigheter.

Orsaken är hit intills
inte helt klar.

Vi ber er om
ökad försiktighet och ert samarbete.

 

 

Fredagsmys...eller inte

Publicerad 2009-11-06 18:41:15 i Allmänt

Här händer inte mkt, tror det kallas fredagsmys med kidzen vilket på ren svenska är  *surmulen fjååårtis sitter o Wow-ar medans jag försöker få åtminstone en HALV godisbit av snål 6-åring*

Nej, jag ger upp o går o skurar toaletterna istället....

Ha en bra fredagkväll friends and others!!

Mitt lyxiga kök!!

Publicerad 2009-11-06 18:13:47 i Allmänt

Idag har jag fått en faktura från bostadsbolaget, Öbo.
Fakturan avser arbete efter en pytteliten brand i mitt kök för ganska precis ett år sedan.
Man bytte en köksbänk, 2 skåpluckor en list samt köksfläkten. Fläkten var inget faktiskt fel på, man ansåg att den inte gick att få ren från sot, därav bytet. (Dvs Öbo visste att den fläkten behöver snart bytas för den har gjort sitt, vi passar på nu så får försäkringsbolaget betala den nya)

FAKTURAN ÄR PÅ 26762 KRONOR

Jag har nu räknat, jag har 15 skåpluckor i mitt kök samt en stapel lådor.
Jag har 2 köksbänkar

Om 2 luckor samt en bänk kostar nästan 27 000...

Borde resterande ha ett värde av ca 200 000 kronor...


Till det har jag även det i ett kök som kostar en del, diskbänk, blandare, golv, kakel, vitvaror...
Detta inebär att mitt kök antagligen (enligt Öbo) kostar MINST 300 000, antagligen närmare en halv mille....

JAG BOR I VÄRSTA LYXEN O HAR FASEN INTE ENS MÄRKT DET!!!!



DETTA kök har ett totalpris på knapp 80 000

IKEA  hade enorma varianter för 46 000 kr, gick dock inte att spara bild därifrån

JAG VILL OCKSÅ BLI LEVERANTÖR HOS ÖBO DET VERKAR VARA OERHÖRT VÄLBETALT!!!

Dagens....

Publicerad 2009-11-06 08:59:36 i Allmänt

Så här har lilla fröken Sabina stylat sig idag...



Själv kör jag flätad variant eftersom jag vill behålla håret fuktigt då det ska in en färg till under förmiddagen...



Make-up enl. gröna skalan idag...

Skyldig eller inte???

Publicerad 2009-11-06 08:54:44 i Allmänt

Denna morgon hittades denna nydesignade variant av toarulle....



Man får ju hoppas att stora sonen inte behövde gå o skita direkt på morgonen.....

Sökte efter den skyldige......

Fann denna lilla rackarkatt som sa sig HELT OVETANDE om händelsen



Liten rackarkatt....du har hela halsen full med toapapper, DU ÄR KÖRD!



Himlen har sänt dig.....

Publicerad 2009-11-05 22:34:09 i Allmänt

en ängel i en box....



Ja, ja vet inte om man kan kalla detta för ängel, kom som mail från exkexet och med det kan jag väl säga
JAG BETACKAR MIG FÖR BOXKILLAR OM DE SER UT SÅ HÄR!!!!

Nyförvärv

Publicerad 2009-11-05 22:02:23 i Allmänt

Köpt ny BH som sitter som ett smäck!!
Butik?? Change i Örebro (Krämaren) bästa butiken för underkläder alla kategorier.
http://www.change.com/se/


Cremefärgad Balconettvariant, pris 549kr

Chantall Tomass....

Publicerad 2009-11-05 21:39:18 i Allmänt

Jag ska köra ett Nivea-event i helgen och framöver med fokus på deras make-up serie i samband med Chantall Tomass. Chefen säger att jag ska eftersträva att se ut så här....



Jag har exprimenterat hår o make HELA kvällen...förslagen är dessa varianter...


Wild o otäjm stuket....


Uppsatta varianten...





Nedsläppta varianten...


JAG INTE FAN VET JAG!!!! Går kanske till frisörn imorgon o tar nåt helt annat...



Grattis Grattis!

Publicerad 2009-11-05 06:42:46 i Allmänt

Världens bästa Lena fyller år i dag!! Grattis Grattis till ytterligare ett år (ja, jag vet gumman egentligen ska man ju beklaga, men gör som jag, påstå att du fortfarande är 28, det funkar!!!)

Torsdag...

Publicerad 2009-11-05 06:40:41 i Allmänt

Morning allesammans, då var det torsdag och veckan går mot sitt slut igen!
Idag ska jag rulla mot Norrköping på några jobb, kanske kan det hända både det ena och det andra under dagen, snön ligger ju kvar så smått o många har säkert sommardäcken kvar. Uppdaterar givetvis bloggen från mob. med alla som ev ligger i diket eller kryper efter vägkanten ;=)
Nu är det dax att försöka få liv i det stora och lilla barnet, See You!

Vad gör man inte för sin granne??

Publicerad 2009-11-04 21:32:35 i Allmänt

Läser Aftonbladets söndagsbilaga. De har en relations/sexfrågespalt som alltid brukar kunna erbjuda underhållning för en stund, så även idag.

Senariot ser ut så här;

Kvinna har grannkärring på 60+++
Grannkärringen har varit en god vän och granne genom åren, passat barnen när de var små och säkert vattnat blommor och tagit in post när familjen varit på semesterresor.
Vid en middag med (kanske lite för mkt) vin kommer sexlivet på tal. Kärringen har inte fått nåt på över 20 år och saknar det en smula...

VAD GÖRA???

Kvinnan gör det alla goda grannar skulle ha gjort. (???)
Hon pratar med sin make, skickar i honom ett par sexor whiskey o lotsar in honom till grannfrun (givetvis med brallor men utan kallingar) så de får ha lite rajtantajtan...
Händer detta bara vid ett tillfälle??? Nej visst inte, karln i huset får gå vända på vända till tanten mittemot, frun i huset skriver brev till Aftonbladet under tiden för att påpeka hur duktig och osjälvisk hon är!

Min fråga är kort och gott...VAD FAN FINNS DET FÖR FOLK EGENTLIGEN??????

.

Publicerad 2009-11-04 20:42:33 i Allmänt

Färgskalan....

Publicerad 2009-11-04 19:39:05 i Allmänt

Jag har kört hela färgskalan på hår under detta år....

Ljusblond


MellanBlond



Mörkblond

Ljust röd

Röd

Brun

Svart

Tror ni jag är klar???? Nix Nix Nix, nu ska det bli tvåfärgat.....

Krograggande....

Publicerad 2009-11-04 18:00:16 i Allmänt

Efter halloweenfesten tog ett par av oss en vända på en av stadens krogar. Vi hade förtärt bål på kir o mousserande, vitt vin till maten, rosé till desserten, rött när det andra var slut och på det givetvis ett par (eller något fler) BajaPäron o Tequila Rose....

Skicket på fröken Nilsen var väl "så där" redan från start (systeryster dock värre o hade redan blivit hemburen av mindre glad make...)
På krogen gick det givet lite öl och jäger...vad är en krogsväng utan jäger?????

Om jag inte missminner mig gjorde vi dansgolvet ganska rejält, givetvis hade vi våra Halloweenmunderingar på oss....Det var säkert en syn för gudarna....

Jag brukar få för mig att jag ska stöta på ngt när alkoholen påverkat mitt omdömme...Kommer antagligen från tjatet från omgivningen att man inte ska vara singel, något större intresse när det kommer till kritan finns ju tyvärr inte.
Jag är inte särskilt diskret när jag raggar...inte särskilt fin i kanten heller...frågar inte ens om personen ifråga är intresserad utan kör mer på "du kan följa med mig, kom så går vi..." ungefär som ett Lejon som stirrar ner o sen attackerar ett litet lamm...SMACK!

Denna kväll hittade jag tydligen en karl som sprungit efter mig tidigare i år. Mkt bra, tänkte jag antagligen, då behöver vi inte gå vägen förbi korvkiosken o göra korv-kön kvart över två...

Sagt o gjort, jag släpar hem eländet. Även Ingela var med eftersom hon skulle sova kvar.
Väl hemma blir det lite kvarglömt ost o kex, säkert nåt drickbart till o det är väl ungefär här verkligheten komer ikapp fröken Nilsen.
VAD SKA JAG GÖRA MED KARLFAN NU??
(Jag är ju faktiskt inte särskilt intresserad)

Ja, jag gjorde väl som jag brukar, smet upp o la mig...
När jag går o lägger mig efter en kväll som denna somnar jag på 10 sek o det finns INGENTING som kan väcka mig....

Ingela och det stackars offret sitter kvar en stund, Ingela misstänker att jag avvikit från trupp och efter en stund kommer frågan
"Vart tog Vickan vägen??"
Ingela svarar "hon gick nog och la sig så det är väl bara för dig att åka hem"

Tror ni avfallet gick?????

"NEEJ då går jag oxå upp Hon SA att jag skulle få sova med henne"
Men, svarade Ingela, vilket skick tyckte du hon var i??? Var nog inte så mkt att lyssna på va??
"Jag går upp ÄNDÅ!" svarar killen
Jaja, tyckte Ingela (som vet att jag har en enkelsäng han inte skulle få plats i o att det garanterat inte skulle gå att få liv i mig) LYCKA TILL!

När Ingela sedan ska gå o lägga sig, gissa vem som tagi HENNES säng??
Ska du nu sova där???
"JAAAA, hon SA att jag skulle sova hos henne..." hörs igen från puckokillen.

Ingelakraken rycker sitt täcke o lägger sig i soffan...

Morgonen därpå vaknar killen, smyger ner för trappen, mumlar "hej" till Ingela o sticker. Utanför dörren ser Ingela hur han står vid grinden o ser sig förvirrat omkring...

VAD LÄR VI OSS AV DETTA???

Lyssna aldrig på dravlande raggnings eller kärleksförklaringar från Vickan då hon är full, det finns inte ett uns verkligt engagemang i dem o hon kommer försvinna fortfare än du hinner blinka....

Ambulans till skolan..... :=(

Publicerad 2009-11-04 15:35:53 i Allmänt

Idag skulle jag hämta Sabina i gympasalen på skolan, möttes av ambulansen o fick nästan hjärtattack....
Det var en kille i 7:an som ramlat och skadat ryggen illa.
ALLA fritids 6 och 7 åringar satt som tända ljus o var knäpp tysta o hur stilla som helst, BARN KAN NÄR DET GÄLLER!
Håller tummarna för att det går bra för sjundeklassarn och ska förhöra Robin imorgon om han vet hur det har gått.






74ae894faca1858238d23ca28a722d8e.png

Kolla varifrån!



 

Vinterdäck

Publicerad 2009-11-04 11:46:47 i Allmänt

Idag har jag inventerat vinterdäck till den skrangliga Forden med resultatet att det finns två som ev har någon liten dubb kvar... Jahaja vart sätta dessa små raringar då??? Fram, bak eller wild´n´crazy dvs en på höger fram o en på vänster bak? Det här är ju klurigare än suduko.....

Vantjakt....

Publicerad 2009-11-04 11:44:12 i Allmänt

Det börjar bli kallt...Årets vantjakt har börjat....Detta är det tragiska resultatet...KUNDE VÄL HA FUNNITS ETT HELT PAR ÅTMINSTONE!!!!!

hmm.....

Publicerad 2009-11-03 09:24:39 i Allmänt

>
> >It's Tough Getting Old
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >En senior går till läkaren för sin årliga fysiska undersökning tillsammans
> >med sin hustru. När läkaren kommer in i undersökningsrummet säger han, "Jag
> >behöver ett urinprov, ett avförings prov, och ett spermie prov."
> >
> >
> >
> > Mannen, som är lomhörd, vänder sig till sin hustru och frågar, "Vad sa
> >han?"
> >
> >
> >
> >
> >Hustrun skriker tillbaka till honom,
> >
> >"Ge honom dina KALSONGER"
> >

TrendsättarVickan....

Publicerad 2009-11-03 08:43:10 i Allmänt

Nu har även killarna nappat på morgonrockstrenden. Stefan har för detta tillfälle blivit stylad i den gråa varianten. Hoppas nu bara vi slipper samtal från Madonna beträffande hennes lilla toyboy...jag har ju ont om barnstorlekar.....

Bilder från Allahelgons

Publicerad 2009-11-01 11:27:37 i Allmänt


Världens bästa kompis alla kategorier


Sabban granskar ljusen i träden

Minneslunden

Sabina o pappa hos Tony

Om

Min profilbild

Vickan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela