Singelflickans

Det kan vara smickrande, det kan vara vasst, det är alltid syniskt men mestadels bara knäppt.....

Hur man får tyst i bilen....

Publicerad 2009-10-12 05:24:20 i Allmänt

Åkte ner till Statoil o skulle köpa tidningen för en stund sen. Precis när jag ska åka därifrån har det stannat en WW-buss o ut kliver 8!!! grabbar av utseende bättre än väntat....Seriöst, får man göra så mot desperata fruntimmer i nöd som inte fått nåt på X antal år o en lång vinter? Borde va förbjudet.... Behöver jag tala om att jag stirrade så jag startade på 4:an o fick motorstopp????

Händelsen påminde starkt om i början av sommaren. P o jag hade haft med ungarna till Liseberg över dan och var på väg hem. Vid Mariestad stannade vi för att ta en korv på Shell i Hasselrör. Ungarna var trötta o syskonkivet var i full gång. Det var tydligen bilträff i Mariestad..Snygga jänkare o grabbar med öl i handen över hela macken.

Frågade ungarna om de skulle ha nåt, lilla prinsessan S ville ha glass. Dubbelkollar med den större R, säkert du inte ska ha nåt? NEj inget alls blir svaret.
Handlar, sätter oss i bilen går 30 sek VARGÖR FICK INTE JAG NÅN GLASS??? Frågar R....JAG VILL OXÅ HA KORV...gapar S
Handlar igen, syskonkivet fortsätter. P o jag tittar på varann, kollar sen på bilarna och ölburkarna i allas händer (det är dessutom lördagkväll)

Jag tystar ungarna säger lugnt och sakligt;
Titta ut...Ser ni vad vi ser...De där har plats för P o mig i sina bilar, Hasselrör har motell man kan sova på. Om inte ni är förbaskat tysta nu o resten av vägen hem kommer vi lämna er där o sedan sätter vi  oss i en jänkar för att dricka pilsner istället för att köra på er....
Barnen tittade på bilarna...Kronan ramlade ner....

DET VAR KNÄPPTYST I BILEN PÅ VÄGEN HEM......

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vickan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela